BOMBA NA MARAKANI: U Ljutice Bogdana stiže BRUTALNO pojačanje!

Autor:

Sport

12.07.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan posao šampiona Srbije.

BOMBA NA MARAKANI: U Ljutice Bogdana stiže BRUTALNO pojačanje!

Foto: Profimedia

Prema ekskluzivnim saznanjima Kurira, Crvena zvezda je uspela da angažuje napadača Bruna Duartea, čija se vrednost procenjuje na 3.000.000 evra prema Transfermarktu. Ipak, crveno-beli su uspeli da obezbede ovaj transfer za 2.000.000 evra. Duarte je stigao u Beograd iz portugalskog kluba Fairense, gde je ostavio značajan trag svojim fudbalskim umećem.

Sa 28 godina, Duarte ima bogato internacionalno iskustvo, a u elitnoj ligi Portugala odigrao je čak 110 utakmica, u kojima je postigao 30 golova uz 14 asistencija. Osim Fairensea, nosio je dresove Damka iz Saudijske Arabije, Ljvova iz Ukrajine, kao i Gimaraeša. Prošla sezona bila je izuzetno uspešna za ovog brazilskog napadača, s obzirom da je na 32 meča postigao impresivnih 13 golova.

Foto: Profimedia

Bruno Duarte

Dolazak Bruna Duartea u Crvenu zvezdu sigurno će uneti novu dinamiku u tim, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovaj iskusni napadač snaći u crveno-belom dresu. Ovo pojačanje svakako donosi kvalitet i iskustvo, te se očekuje da će doprineti jačanju tima i ostvarenju sportskih ciljeva u narednom periodu.

Crvena zvezda je uspela da dovede značajno pojačanje u vidu Bruna Duartea, čime je pokazala ambiciju da se još više afirmiše kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj fudbalskoj sceni. Dolazak ovog talentovanog napadača iz Brazila svakako će privući pažnju ljubitelja fudbala, a ostaje da vidimo kako će se Duarte uklopiti u tim i doprineti novim uspesima Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading