OGLASIO SE DULJAJ PRED POČETAK SEZONE! EVO ODAKLE ĆE GLEDATI PARTIZAN: Grobari će biti oduševljeni

Autor:

Sport

19.07.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači se i dalje mire sa njegovim odlaskom

OGLASIO SE DULJAJ PRED POČETAK SEZONE! EVO ODAKLE ĆE GLEDATI PARTIZAN: Grobari će biti oduševljeni

Foto: Starsport

Nakon punih 55 dana konačno će se ponovo "zakotrljati bubamara" na srpskim fudbalskim terenima, a 16 najboljih klubova kreće u borbu za vrh trona. Ipak, teško je u ovom trenutku pomisliti da osim aktuelnog sedmostrukog uzastopnog šampiona Crvene zvezde, kao i večitog rivala Partizana, bilo ko drugi može da se umeša u borbu za pehar.

Tako misli i doskorašnji strateg crno-belih, Igor Duljaj, koji je govorio pred večerašnji meč u Humskoj protiv Napretka.

- Glavni konkurenti za titulu su Partizan i Crvena zvezda. Naravno da navijački moram najpre da pomenem Partizan. Sviđa mi se kako tim izgleda. Mnogo puta sam govorio da je važno šta ostavljate treneru koji dođe posle vas u klub. Tu su Jovanović, Sveta Marković, Severina, Saldanja, Goh... Bilo bi lepo za tim kada bi Saldanja ostao, ali ako stigne ponuda od nekoliko miliona evra, biće teško takvog igrača zadržati. Nije tu reč samo o tome šta ćete vi da mu ponudite. Mnogi igrači teže jačim ligama, atraktivnijim, žele da se oprobaju dalje od Srbije i ne može mnogo toga da se uradi. Sa druge strane, imajte u vidu da klub u dobroj meri živi od transfera - rekao je Duljaj za "Informer". 

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Otkrio je i da će večeras biti na tribinama stadiona JNA, ali među navijačima.

- Naravno da ću pratiti Superligu. Biću večeras na utakmici, ali na tribinama sa navijačima. Neću ići u svečanu ložu - rekao je trener i osvrnuo se na kvalitet srpske Superlige:

- Utisak mi je da su se svi klubovi dosta pojačali, što garantuje kvalitetniju ligu. Siguran sam da će prvenstvo biti mnogo zanimljivije nego prošle godine. Prvi razlog je što su svi uložili i ulažu i dalje mnogo novca. Ne znam koliko mi se dopada što su tako visoke plate u klubovima u Superligi. Tu mislim na sve klubove. Videćemo koliko će potrajati i je li napravljeno na zdravim nogama, da li je održivo na duže staze. Taj balon će jednom pući, ali dok traje da uživamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading