DUPLA DETONACIJA S MARAKANE! Zvezda aktivirala "BOMBU" od 4.000.000 evra!

Autor:

Sport

20.07.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli spremaju moćan tim za Ligu šampiona.

DUPLA DETONACIJA S MARAKANE! Zvezda aktivirala "BOMBU" od 4.000.000 evra!

Foto: Starsport

Šampion Srbije Crvena zvezda aktivno traži novog krilnog fudbalera kako bi ojačala svoj tim na početku nove sezone. Jedno od imena koje se pominje kao moguće rešenje je Felisio Milson, fudbaler Makabija iz Tel Aviva.

Kako prenose beogradski mediji, osvajač duple krune je već poslao ponudu od 4.000.000 evra izraelskom velikanu, ali zvanična potvrda o realizaciji transfera još nije usledila.

Iako je Milson označen kao jedno od potencijalnih rešenja, u Crvenoj zvezdi još uvek vagaju da li je on konačno rešenje za njihov tim. Visok 170 centimetara, ovaj mladi fudbaler se ističe brzinom i prodornošću, što su osobine koje bi mogle značajno doprineti timu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Felisio Milson u duelu sa Olimpijakosom

Milson, rođen 1999. godine, ima zapaženu karijeru iza sebe. Pre dolaska u Makabi, nastupao je za portugalske klubove poput Leišoeša i Maritima, ruskog Nižnji Novgoroda i turskog Ankaragudžua.

Pored klupske karijere, ime Felisija se istaklo i u fudbalskoj reprezentaciji Angole, gde je odigrao devet mečeva i postigao jedan gol.

Dok navijači Crvene zvezde nestrpljivo očekuju zvaničnu potvrdu o potencijalnom pojačanju, jasno je da uprava kluba vodi temeljnu analizu pre nego što donese konačnu odluku.

S obzirom na Milsonovu mladost, iskustvo i veštine koje poseduje, njegov dolazak bi mogao da unese novu dinamiku u tim i doprinese uspesima srpskog šampiona u predstojećoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading