SKANDALČINA: Sramotan potez Ukrajinaca prema Srbima!

Autor:

Sport

23.07.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika sramota!

SKANDALČINA: Sramotan potez Ukrajinaca prema Srbima!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana doživeli su veliku katastrofu pošto su poraženi od Dinama iz Kijeva rezultatom 6:2 u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nakon meča očekivalo se da će predstavnici kluba na pres konferenciji pružiti izjave i odgovarati na pitanja novinara. Međutim, situacija se odvijala na neočekivan način kada je na pres konferenciju prvo došao Oleksandr Šovkovski, započevši obraćanje sa "Slava Ukrajini" i odgovarajući na pitanja ukrajinskih medija, ali bez prevoda na engleski jezik.

Foto: Starsport

Dinamo Kijev - Partizan

Kada su srpski mediji zatražili prevod na engleski, dobili su odgovor da će sve biti samo na ukrajinskom jeziku. Nakon nekoliko pitanja na koja nisu mogli da odgovore, predstavnici kluba su napustili pres salu bez reči. Ovo ponašanje kijevske ekipe na pres konferenciji izazvalo je brojne kontroverze i kritike. Za klub koji uživa određenu reputaciju u Evropi, ovo skandalozno ponašanje nije prošlo nezapaženo. Nedostatak prevoda na engleski jezik i izbegavanje odgovaranja na novinarska pitanja dovelo je u pitanje profesionalnost i odnos kluba prema medijima.

Ova situacija takođe je pokrenula pitanje uplitanja politike u sport. Pozdrav "Slava Ukrajini" i odbijanje da se odgovara na engleskom jeziku, može se smatrati kao politički gest, što je izazvalo dodatnu zabrinutost i negodovanje. Mnogi smatraju da politika nema mesto u sportu i da bi klubovi trebalo da se fokusiraju isključivo na sportske događaje i odnose sa medijima.

Ovo skandalozno ponašanje kijevske ekipe na pres konferenciji u Lublinu izazvalo je brojne reakcije i postavilo pitanje o odnosu kluba prema medijima i politici. Reputacija kluba dovedena je u pitanje, a uplitanje političke situacije u sport izazvalo je negativne komentare. Nadamo se da će u budućnosti klubovi imati profesionalniji pristup u odnosu prema medijima i da će se fokusirati isključivo na sportske događaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading