STOJIĆ JEDVA ČEKA PUNU MARAKANU: Hteo sam opet u Zvezdu BILO KADA, samo delije mogu da prave TAKVU atmosferu!

Autor:

Sport

14.07.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samouveren u tim.

STOJIĆ JEDVA ČEKA PUNU MARAKANU: Hteo sam opet u Zvezdu BILO KADA, samo delije mogu da prave TAKVU atmosferu!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde, Nemanja Stojić, izrazio je veliko zadovoljstvo zbog povratka u redove crveno-belih. On ističe da je izuzetno srećan što će ponovo nositi dres Zvezde i očekuje veliku podršku navijača na utakmici protiv Jedinstva sa Uba.

Stojić ističe da se trenutno upoznaje sa novim saigračima i zahtevima trenera Vladana Milojevića. Iako je osećaj ponovnog boravka u Zvezdi izuzetno lep, ističe da je period adaptacije naporan, ali da je spreman da se prilagodi i doprinese ekipi.

- Upoznajem se još sa novim saigračima i zahtevima trenera, tako da koliko je lepo, isto tako je na neki način i naporno, jer je sve novo i moram da se adaptiram - rekao je Stojić za klupski sajt.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Fudbaler se osvrnuo na svoj prvi mandat u Zvezdi, ističući težinu nošenja crveno-belog dresa, posebno zbog visokih očekivanja navijača. Ipak, ističe da je spreman da se izbori sa izazovima koji ih očekuju u predstojećoj sezoni.

- To je sigurno važno, da motri i da gleda, zato što će sve nas učiniti boljim. Sigurno da je već dokazao da je izuzetno kvalitetan trener, tako da nastojimo da upijamo i slušamo njegove zahteve, jer će sigurno da nas učine i boljim igračima i svakako boljom ekipom, što znači da ćemo biti na visini zadatka ove sezone - naglasio je Stojić.

 

- Bio sam već ovde i znam kako je nositi Zvezdin dres, tako da jeste težak, pre svega zbog navijača. Svaka utakmica mora da se pobedi, moraju da se osvajaju trofeji, svestan sam toga i da nisam spreman, ne bih bio ovde - dodao je Stojić.
 

Republika

Foto: printscreen/X

 

 

 

- Odradio sam dva treninga pred utakmicu protiv Zenita. Nisam imao dovoljno vremena da se uklopim i usvojim sve zahteve, sigurno da je bilo nekih propusta, međutim verujem da će kako vreme bude odmicalo biti sve bolje i bolje. Veliko je iskustvo igrati protiv kluba kao što je Zenit i protiv takve ekipe, koja ima izuzetne pojedince. Meč je bio zahtevan, ali mi je drago što je to bila moja prva utakmica od povratka u Zvezdu i što smo osvojili trofej - rekao je Stojić.

Na kraju, Stojić je poslao poruku navijačima, ističući da ekipa vredno radi na ostvarenju ciljeva, te da se raduje podršci koju će im pružiti tokom cele sezone.

- Verujem u sebe i u svoj kvalitet. Vredno radim svakog dana, ispunjavam obaveze, tako da sam miran što se toga tiče. Sigurno da znam šta se očekuje od mene i kada sam dolazio šta sam razgovarao sa ljudima iz kluba i sa trenerom, tako da sam spreman da odgovorim na sve zahteve - dodao je Stojić.

- Kao mlad igrač jako je teško da se uđe u prvi tim, pogotovo kada su se pravili rezultati, kakvi su bili u tom periodu. Morao sam da idem obilaznim putem, ali opet to je jednostavno stvar karaktera da li jesi ili nisi taj. Iz godine u godinu sam se trudio da pre svega donosim dobre odluke, budem vredan, poštujem sebe i svoju karijeru i onda su se kockice same slagale. Zadovoljan sam napretkom u poslednjih par godina, a kako sam napredovao tako su dolazile i nagrade - naglasio je Stojić.

- Mnogo bitan period je bio proveden u Grafičaru, gde sam izgradio karakter. Možda je i dugo trajalo jer sam tamo bio tri godine, ali smo beležili uspehe. Mislim da sam izgradio karakter kroz te tri godine, kaljenja i igranja u B timu, tako da verujem da Grafičar može da bude od velike pomoći za mlade igrače da se pronađu i da spoznaju svoj karakter - rekao je Stojić.

- Što se tiče reprezentativnog fudbala čast je da predstavljaš svoju zemlju na velikom takmičenju. Sam uspeh je što nismo bili toliko godina, pa smo otišli posle 24 godine. Veliki rezultat smo napravili, odlaskom tamo, dobro smo igrali, ali nismo došli do većih rezultata. Sve u svemu mogu da budem zadovoljan i nadam se da ću i u nastavku karijere biti pozivan da igram za reprezentaciju - poručio je Stojić.

Fudbaler Crvene zvezde, Nemanja Stojić, pozitivno je raspoložen povodom povratka u klub i sa nestrpljenjem očekuje početak nove sezone. Njegova iskustva iz prošlosti, kako na terenu tako i van njega, čine ga spremnim da se izbori sa svim izazovima koji mu predstoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading