NAPADAČ ZVEZDE SE UŽELEO NAVIJAČA: ''Ne mogu da dočekam da se ponovo vratim na Marakanu i da vidim pune tribine''!

Autor:

Sport

17.07.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli protiv Uba kreću u odbranu titule.

NAPADAČ ZVEZDE SE UŽELEO NAVIJAČA: ''Ne mogu da dočekam da se ponovo vratim na Marakanu i da vidim pune tribine''!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su uzbuđeni zbog starta nove sezone, a napadač Šerif Endijaj ističe da je ekipa obavila dobar posao na pripremama. Posebno se ističe utakmica protiv Zenita, a Endijaj ističe da je vreme da pokažu svoju spremnost i na premijeri nove sezone protiv Jedinstva iz Uba.

- Uradili smo dobar posao na pripremama. Iza nas su kvalitetne utakmice, a posebno smo se istakli protiv Zenita koji je velikan ruskog fudbala. Srećan sam zbog tima, ali i sebe što nam ide ovako. Sad je vreme da to pokažemo i na premijeri nove sezone. Ne mogu da dočekam da se ponovo vratim na Marakanu i da vidim pune tribine. Znam da je isti osećaj i kod naših navijača. Uželeli smo se jedni drugih. Želimo da ova sezona bude bolja nego prethodna i da je na pravi način otvorimo - započeo je Endijaj.

Foto: www.profimedia.rs

Delije i fudbaleri Crvene zvezde

Govorio je Senegalac o golgeterskoj seriji koja traje od početka ove kalendarske godine.

- Za napadača je bitno da postiže golove, ali i da pomaže ekipi na terenu. Naravno, volim da pogađam, to mi daje na samopouzdanju i nadam se da ću nastaviti i ove sezone tako - dodao je napadač tima iz Ljutice Bogdana.

Endijaj je naveo da izuzetno ceni Milojevića.

Foto: www.profimedia.rs

Vladan Milojević

- Izuzetno cenim Milojevića i našu saradnju, reč je o odličnom treneru. Takođe, radi se o čoveku sa izuzetnim karakterom, a smatram i sebe takvim, tako da zajedno možemo mnogo toga. Videli su svi koliko sam slobodnije delovao na terenu kada je Milojević došao. Dao mi je samopouzdanje i smatram da sam mu vratio to. Nastavićemo tamo gde smo stali - jasan je Senegalac.

Osvrnuo se i na naporan rad na pripremama.

- Ništa nije bilo teško na pripremama, ali naravno da volim više da igram utakmice nego da treniram, kao i svi. Ipak, ne pada mi teško da treniram - poručio je on.

Njegova porodica i on uživaju u Beogradu.

- Uživamo u Beogradu, moja supruga, sin i ja. Zaista nam je sjajno u Srbiji - zaključio je Šerif Endijaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading