MILAN JE BAŠ PRATIO SRBE NA EVRO: Posle Pavlovića, JOŠ JEDAN "orao" ide kod "rosonera"?!

Autor:

Sport

19.07.2024

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ostane Jović, biće srpska kolonija

MILAN JE BAŠ PRATIO SRBE NA EVRO: Posle Pavlovića, JOŠ JEDAN "orao" ide kod "rosonera"?!

Foto: Profimedia

Slavni Milan je, prema informacijama italijanskih medija, u pregovorima sa 22-godišnjim srpskim reprezentativcem Lazarom Samardžićem. Navodi se da su "rosoneri" kontaktirali i Samardžićevog oca i agenta. Takođe, istovremeno se razgovara i sa francuskim reprezentativcem Jusufom Fofanom iz Monaka, ali prednost ima Srbin Samardžić je ranije bio blizu transfera u Inter i Napoli, nakon što se mnogo puta spekulisalo da će se preseliti na neku drugu lokaciju na Apeninima, a sada je moguće da napusti Udineze, budući da je "jeftiniji" u odnosu na Fofanu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Lazar Samardžić

Lazar Samardžić je prethodne sezone bio standardan u Udinezeu, a takođe je nastupio i za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu. Možda u Nemačkoj nije imao ogromnu ulogu, ali je pokazao da od njega treba mnogo očekivati iskoristivši šanse koje su mu se ukazale. Nakon povlačenja Dušana Tadića pogotovo se očekuje da će Samardžić preuzeti veću ulogu i postati jedan od lidera reprezentacije Srbije u narednom periodu. Ovo bi moglo da predstavlja važan korak u karijeri mladog fudbalera.

Podsetimo, od ranije je poznato da je Strahinja Pavlović veoma blizu prelaska u redove Milana. Srpski reprezentativac je već dogovorio lične uslove sa evropskim velikanom, a "rosoneri" su mu ponudili višegodišnji ugovor po kome bi srpski fudbaler zarađivao 1,5 miliona evra po sezoni, što je on prihvatio. Tamo je već Luka Jović i ne zna se njegova sudbina, ali izgleda da su se u Milanu baš pratili Srbi na EVRO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading