ŽIV JE ŠERIF EN-DAJE! SENEGALAC ZA PET MINUTA RASPALIO ATMOSFERU NA MARAKANI! Ovakvu završnicu su čekale delije (VIDEO)

Autor:

Sport

20.07.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazuje špic Zvezde da je gladan

ŽIV JE ŠERIF EN-DAJE! SENEGALAC ZA PET MINUTA RASPALIO ATMOSFERU NA MARAKANI! Ovakvu završnicu su čekale delije (VIDEO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda trenutno igra meč prvog kola Superlige Srbije protiv ubskog Jedinstva, a inicijativu na startu duela krunisala je već posle 23 minuta - i to dva puta. U oba navrata je strelac bio Šerif Endiaje koji pokazuje da "naoštren" ulazi u novu sezonu.

Ono što raduje posebno delije jeste završnica koju je pokazao prilikom pogodaka. Prvi put je završio akciju sa desne strane na centaršut Mimovića, a prema onome što smo od početka videli i od asistenta kod drugog gola, Luke Ilića, biće on i Senegalac ubitačan tandem crveno-belih ove godine.

Jeste da je došao Duarte, ali možda Zvezdi i ne treba novi špic ipak.

Podsetimo, obe ekipe u novu sezonu ulaze sa delimično izmenjenim sastavima, ali se na osnovu viđenog u pripremnom periodu slobodno može reći da su i beogradski i ubski crveno-beli u ovom momentu jači u odnosu na prethodnu sezonu i svakako se očekuje spektakl koji će ostati upisan u analima oba kluba.

Treba napomenuti da je početni udarac na današnjem meču izvela legenda oba kluba Dušan Savić koji je prve fudbalske korake načinio na Ubu, a zatim na Marakani ostvario blistavu karijeru.

Meč između Crvene zvezde i Jedinstva sa Uba počeo je u 20 časova, a svi oni koji nisu bili u mogućnosti da se nađu na tribinama našeg najvećeg stadiona, imaju priliku da direktan prenos prate na kanalu TV Arenasport Premium 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading