OVO SE ZOVE CIRKUS! Dobili smo NAJSMEŠNIJI penal u istoriji fudbala! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.07.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćen propust glavnog arbitra.

OVO SE ZOVE CIRKUS! Dobili smo NAJSMEŠNIJI penal u istoriji fudbala! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Nagledali smo se svakakvih čudnih sudijskih odluka u fudbalu, ali poslednja dešavanja koja stižu iz Brazila su u najmanju ruku tragikomična.

Utakmica između Flamenga i Krisjume završena je pobedom domaćina od 2:1, ali će o jedanaestercu iz 89. minuta biti polemika još dugo na južnoameričkom kontinentu.

Detalj iz samog finiša ovog susreta, nema sumnje, biće zauvek ostati upisan u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu!

Najstrožu kaznu koja je svirana u korist domaćeg sastava, napadač Gabrijel Barbosa pretvorio je u gol za pobedu, međutim, način na koji je dosuđen i iz najnezamislivijih razloga, definitivno nikada nije viđen na fudbalskim terenima.

Nikome u prvi mah nije bilo jasno zbog čega je sudija pokazao na "belu tačku", čak ni fudbalerima obe ekipe. Pogotovo što nije viđen ni prekršaj, ni standardno igranje rukom u kaznenom prostoru.

Međutim, razlog zbpg kog je penal sviran jeste taj što je jedan od fudbalera gostujućeg tima šutnuo drugu loptu, koja se neočekivano našla na terenu, na igrača Flamenga koji je bio u prilici.

Došlo je do sudara lopti, sudija je prekinuo utakmicu i dosudio penal na opšte zaprepašćenje svih aktera.

Gabrijel Barbosa nije propustio poklon kakvom se niko u Flamengu nije nadao, pa je domaći sastav na krajnje besmislen način došao do trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading