OVO SE NEĆE SVIDETI MILOJEVIĆU! Zvezda nudi 4.000.000 za napadača, ON ima druge PLANOVE!

Autor:

Sport

21.07.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ne odustaju od njegovog dovođenja.

OVO SE NEĆE SVIDETI MILOJEVIĆU! Zvezda nudi 4.000.000 za napadača, ON ima druge PLANOVE!

Foto: Starsport

Šampion Srbije Crvena zvezda pokazala je interesovanje za angažovanje krilnog fudbalera Makabi Tel Aviva, Felisija Milsona.

Međutim, izraelski velikan je odbio ponudu od 4.000.000 evra koju je poslao klub sa Marakane, zahtevajući najmanje 6.000.000 evropskih novčanica za njegov transfer.

Ovo nije jedini izazov sa kojim se suočavaju crveno-beli u ovom transferu, jer se čini da Milson nema veliku želju da pređe na stadion "Rajko Mitić", kako je preneo izraelski portal "One".

Foto: www.profimedia.rs

Felisio Milson (levo)

Čelnici Makabija iz Tel Aviva, jasno su stavili do znanja da neće olako pustiti jednog od najboljih fudbalera, tražeći značajno veću sumu novca za njegov transfer nego što je ponuđeno. Ovo je postavilo izazov pred Crvenu zvezdu, koja će morati da razmotri svoje opcije i strategiju kako bi ostvarila željeni cilj.

Izjava jednog od Milsonovih saigrača, nakon završetka treninga, samo je produbila tvrdnje da se igraču nešto i ne dolazi na Marakanu, što bi moglo da bude kamen spoticanja koji će uticati na pregovore između klubova i potencijalni transfer.

- Ne deluje kao da je toliko entuzijastičan, ne zvuči kao neko ko želi da ide tamo - rekao je Milsonov saigrač.

Ostaje pitanje ostaje da li će Crvena zvezda istrajati u svojoj nameri da dovede Felisija u svoje redove ili će se okrenuti drugim opcijama na tržištu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading