OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Đoković napustio Dubai!

Autor:

Sport

20.07.2024

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neočekivana vest

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Đoković napustio Dubai!

Foto: ST/Nikola Mutić

Đorđe Đoković napušta funkciju u košarkaškom klubu Dubai

Košarkaški klub Dubai će uskoro morati da pronađe novog podpredsednika i direktora, jer je Đorđe Đoković, brat najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića, odlučio da se povuče i napusti ovu funkciju! Kako prenosi "Telesport.rs", Đorđe je bio jedan od ključnih ljudi u klubu, ali je odluka doneta da se krene u drugačijem smeru.

Novi čelnik kluba - Salem Bin Dasmal

Umesto Đokovića, mesto podpredsednika i direktora kluba će zauzeti Salem Bin Dasmal, koji je već dva meseca deo kluba, ali i podpredsednik Bin Dasmal Grupe. Ova promena ne bi trebalo da utiče na planove i ambicije kluba u Evropi, već predstavlja novi korak u razvoju klupske strategije.

Đorđe Đoković - Iznenadni odlazak


Odlazak Đorđa Đokovića iz kluba Dubai predstavlja neočekivanu vest, s obzirom na njegovu važnu ulogu u klubu. Njegovo napuštanje funkcije otvara prostor za spekulacije o razlozima ove odluke i potencijalnim promenama u rukovodstvu kluba.

Novi pravac klupskih ambicija

Uprkos promeni na čelu kluba, Dubai zadržava svoje velike ambicije u evropskoj košarci. Dolazak Salema Bin Dasmala kao novog čelnika kluba ukazuje na mogućnost novih strategija i pravaca razvoja, ali ostaje da se vidi kako će ova promena uticati na buduće poteze kluba.

 

Najavljivao je Đoković na promociji Dubaija u ABA ligi zajedno sa kolegom Kamenjaševićem velike stvari, pa je ovakva odluka iznenadila sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading