NOVI ABALIGAŠ ŽESTOKO UVREDIO PARTIZAN! HRVATSKA zastava pored grba crno-belih: GROBARI BESNI (FOTO)

Autor:

Sport

09.07.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dubai nastavlja da "žicka"

NOVI ABALIGAŠ ŽESTOKO UVREDIO PARTIZAN! HRVATSKA zastava pored grba crno-belih: GROBARI BESNI (FOTO)

Foto: Starsport

Grobari

Košarkaški klub Dubai priprema se za svoj premijerni nastup u AdmiralBet ABA ligi, a tim je uveliko počeo da se formira. Nakon što su u Emirate stigli Danilo Anđušić, Nemanja Dangubić i Leon Radošević, njihovim stopama krenulo je još košarkaša.

Reprezentativac Slovenije i bivši igrač Reala, Huventuda, Valensije i Galatasaraja Klement Prepelič će od naredne sezone činiti bekovski tandem sa doskorašnjim igračem crno-belih.

Uz pomenute igrače, Dubai će, trebalo bi, dobiti veliko pojačanje u vidu Avudu Abasa, povremenog italijanskog reprezentativca koji u region stiže posle četvorogodišnjeg madata u Virtusu.

Sve to daje novopečenom Abaligašu za pravo da krene da razmišlja o napadanju samog vrha regionalne lige (sad više i nije potpuno regionalna). Iz tog razloga su otvorili i nalog na popularnoj društvenoj mreži Tiktok na kojem se ne libe da provociraju večite, ali je na malo većem udaru Partizan.

Republika

Foto: Tiktok/dubai_bc

Objava Dubaija na Tiktoku

Naime, oni su od svojih pratioca tražili da reaguju na video kako bi videli ko ima više navijača. Međutim, pored grbova klubova stavili su i države iz kojih dolaze i, dok je do Zvezde mapa Srbije, uz Partizan nalazi se Hrvatska. To je iznerviralo grobare koji su u komentarima izrazili svoje nezadovoljstvo navodeći da su tek došli u ligu i da nemaju prava da objavljuju ovako nešto.

Priliku da se pokažu na terenu protiv večitih imaće već u prvom kolu ABA kada dočekuju Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading