POČETNI UDARAC NA MARAKANI NEĆE IZVESTI NIJEDAN IGRAČ: Logičan dogovor čelnika Zvezde i Jedinstva

Autor:

Sport

19.07.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dočekao je da gleda susret dva najvoljenija kluba

POČETNI UDARAC NA MARAKANI NEĆE IZVESTI NIJEDAN IGRAČ: Logičan dogovor čelnika Zvezde i Jedinstva

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće sutra od 20 časova Jedinstvo iz Uba u prvom kolu nove sezone u Superligi na putu ka osmoj tituli prvaka u nizu. Izabranici Vladana Milojevića će prvenstvo otvoriti pred svojim navijačima jer su kao branioci titule stekli pravo da igraju prvi meč na Marakani, što će im biti 12. put od osamostaljenja Srbije i početka nacionalnog šampionata u ovim državnim granicama.

Prethodnih godina, fudbaleri Crvene zvezde su imali veliku podršku navijača na otvaranju sezona, čime su zvezdaši iz godine u godinu potvrđivali da nestrpljivo iščekuju kraj letnje pauze i povratak na Marakanu.

U Ljutice Bogdana su uvereni da se situacija neće promeniti ni ovog jula, a navijačima je poziv poslao i legendarni centarfor kluba Dule Savić za kog je ovaj meč veoma poseban iz razloga što je legendarni as ponikao u Jedinstvu i rođen je u Ubu.

Baš iz tog razloga, doneta je odluka da upravo on izvede početni udarac sutra.

- Fudbalska sezona počinje! Zajedno Vas pozivamo da dođete na našu prvu utakmicu, podržimo našu Crvenu zvezdu - rekao je Dušan Savić i dodao:

- Jedinstvo!

Savić je ponosni Ubljanin, pa je zbog toga bio idealan čovek za ovu kampanju.

Originalniji poziv navijačima Crvene zvezde nije bio potrebniji, zato se na Marakani nadaju da će tribine stadiona "Rajko Mitić" biti dobro ispunjene, kako bi svi simpatizeri videli neku novu šampionsku Zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading