MILOJEVIĆ SUŽAVA KRUG! Još jedan ODLAZAK sa Marakane!

Autor:

Sport

12.07.2024

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izvesnije da će promeniti sredinu.

MILOJEVIĆ SUŽAVA KRUG! Još jedan ODLAZAK sa Marakane!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je pobedama nad Sočijem (2:0) i ruskim šampionom Zenitom (2:1) osvojila titulu na turniru u Rusiji, pa će duel protiv argentinskog Taljeresa predstavljati "odrađivanje posla" za četu Vladana Milojevića.

Naime, tim sa Marakane već je odbranio prošlogodišnji trofej u Sankt Peterburgu, te u večerašnjem meču nema rezultatski imperativ.

Misli igrača više su usmerene ka otvaranju superligaške sezone, u kojoj branilac titule dočekuje debitanta Jedinstvo sa Uba. Veruje se da će do tada u Ljutice Bogdana predstaviti još neko pojačanje, a do sada su crveno-beli dres zadužili Luka Ilić, Nemanja Stojić, Dalsio, Lazar Jovanović, Puma, Anan i Seul, čije se "vatreno krštenje" u novom dresu i dalje čeka.

S druge strane, ekipu su napustili: Marko Stamenić, Žan Filip Kraso i Osman Bukari, dok bi Piter Olajinka mogao da se vrati u Prag iz porodičnih razloga. Osim pomenutih fudbalera, Beograd uz zadovoljavajuću ponudu mogu da napuste i Kings Kangva, Jegor Prucev, pa i Uroš Kabić, dok je situacija sa Hvanom i dalje misteriozna i ne zna se hoće li dočekati u crveno-belom dresu plej-of za Ligu šampiona.

Foto: FK Crvena zvezda

Andrija Maksimović odlazi u Grafičar

Očekuje se da pojedini mladi igrači, koji su se preselili na pozajmice što u OFK Beograd, što u ostale domaće klubove, "zaobilaznim putem" izbore povratnu kartu u Zvezdu, a takva sudbina čeka i jednog od najtalentovanijih igrača u poslednjih nekoliko godina – Andriju Maksimovića.

Omladinski reprezentativac Srbije, rođen 2007. godine, kojem se predviđa velika budućnost – biće prekomandovan u Grafičar i staviće se na raspolaganje Marku Neđiću i dodatno se pripremiti za prvi tim, gde će po potrebi biti priključivan, na šta ima pravo zbog uvedene dvojne registracije.

Imao je priliku Maksimović da oseti superligaški barut, najpre kod bivšeg trenera Baraka Bahara, a potom i novi-stari šef struke Vladan Milojević mu je ukazao poverenje, međutim, procenjeno je da bi Andrija mnogo više značio timu Grafičara, gde će ujedno dobijati veću minutažu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
GoldHand

12.07.2024 11:11

Da li će, konačno, otići ona tri vodrnička kamena Katai, Kanga, Ivanić ?