HVALA TI, NAJVEĆI! Nekadašnji reprezentativac Srbije sreo Novaka u Crnoj Gori! Zamolio ga je za OVO!

Autor:

Sport

20.07.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser u istoriji priprema se za Olimpijske igre.

HVALA TI, NAJVEĆI! Nekadašnji reprezentativac Srbije sreo Novaka u Crnoj Gori! Zamolio ga je za OVO!

Foto: printscreen/Instagram

Novak Đoković

Posle poraza u finalu Vimbldona i povrede koju je doživeo pre mesec i po dana, drugi teniser planete, Novak Đoković, odlučio je da dopuni baterije i provede kvalitetno vreme sa porodicom u Kotoru. Iako se nije dovoljno oporavio, Novak je bio na dovoljnom nivou da se bori za pehar na prestižnom turniru.

Dok je uživao u odmoru, Đoković je neočekivano sreo nekada najlepšu teniserku sveta, Mariju Šarapovu. Njihov susret privukao je pažnju javnosti, a fotografiju sa društvenih mreža podelio je i nekada talentovani srpski fudbaler Danijel Aleksić.

Danijel Aleksić, koji već pet godina nastupa za Bašakšehir iz Istanbula, uživao je u letovanju sa porodicom u Kotoru. Nekadašnji fudbaler Vojvodine i švajcarskog Sent Galena, kome su mnogi predviđali blistavu karijeru predviđenu, igrao je za A reprezentaciju Srbije kada je na klupi "orlova" sedeo legendarni Radomir Antić, pa je Danijel bio je viđen kao budući oslonac nacionalnog tima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danijel Aleksić

Međutim, odlazak u Đenovu usporio je njegovu karijeru, da bi potom igrao za više klubova širom Evrope, uključujući nemački Grojter Firt, francuske Sent Etjen i Arl, poljsku Lehiju, već pomenuti Sent Galen, tursku Malatju i saudijski Al Ahli.

Dok je boravio u Kotoru, Aleksić je imao priliku da se susretne sa rekorderom po broju Gren slem titula, Novakom Đokovićem, koji je izašao u susret njegovoj porodici i uz osmeh pozirao za nezaboravan momenat.

Na društvenim mrežama, fudbaler se zahvalio najboljem teniseru u istoriji "belog sporta", uz reči:

- Hvala ti, najveći - oglasio se Danijel Aleksić, uz dodatu emotikonu jedan i krunu. Susret sa Đokovićem bio je neočekivan i za Aleksića i Noletove fanove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading