PARTIZAN "HVATA NA FORU" GROBARE DA DOĐU U HUMSKU?! Crno-beli GOSTUJU na SOPSTVENOM stadionu! Evo kako i zašto!

Autor:

Sport

13.07.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se navijači pojaviti?

PARTIZAN "HVATA NA FORU" GROBARE DA DOĐU U HUMSKU?! Crno-beli GOSTUJU na SOPSTVENOM stadionu! Evo kako i zašto!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana će sledećeg petka odmeriti snage sa ekipom Napretka u prvom kolu Superlige Srbije. Ono što je čudno jeste da će se utakmica se održati na stadionu u Humskoj, iako je domaćin Napredak! Evo i odgovora zašto.


Nedostatak adekvatne infrastrukture predstavlja problem za većinu klubova, te će mnogi od njih morati da nastupaju na tuđim stadionima dok ne osposobe svoje. Takav je slučaj i sa ekipom Napretka iz Kruševca, koja će zbog renoviranja svog stadiona, dočekivati rivale upravo u kući Partizana. Ovo izaziva neobičnu situaciju, s obzirom na to da će upravo u prvom kolu sezone, Partizan biti "domaćin" i gost ekipi koja neće igrati na svom terenu.
Republika

Foto: FK Partizan

Partizan na pripremama

Postavlja se pitanje koliko će navijača doći da podrže Partizan, s obzirom na neobičnu situaciju u kojoj će se utakmica odigrati. Poznato je da su grobari i prošle sezone bojkotovali dolazak na domaće utakmice, odnosno na JNA. Međutim, na svim gostovanjima bili su redovni i mnogobrojni. Kakva će biti odluka ovoga puta, budući da se gostujući meč igra na domaćem stadionu, ostaje da vidimo.

Nedavno je usvojeno pravilo o promeni broja bonus igrača u timu, što je izazvalo nezadovoljstvo i polemike među fudbalskim entuzijastima. Zanimljivo je to što je ova odluka doneta neposredno pre početka nove sezone, iako bi po propisima trebalo menjati pravila najmanje 40 dana pre početka takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading