ZVEZDA DOBILA PONUDU ZA OLAJINKU! Na Marakani već doneli KONAČNU ODLUKU!

Autor:

Sport

09.07.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigerijac na ceni u bivšem klubu.

ZVEZDA DOBILA PONUDU ZA OLAJINKU! Na Marakani već doneli KONAČNU ODLUKU!

Foto: Starsport

Prošlo je nekoliko meseci, otkako je Slavija iz Praga prvi put izrazila želju da u svoje redove vrati Pitera Olajinku iz Crvene zvezde.

Na Marakani su taj "napad" odbili sa zahtevom za obeštećenje od 6.000.00 evra, ali češki gigant ne odustaje od Nigerijca, pa je poslao novu ponudu.

Istini za volju, krilni napadač crveno-belih je iskazao želju da se iz porodičnih razloga vrati u prestonicu Češke, a i njegova supruga je vezana za Prag.

Kako saznaje Mozzart Sport, Crvena zvezda više nije toliko tvrda u pregovorima. Spremna je da spusti traženu sumu na 4.000.000 evra, ali je posao prilično daleko od završenog s obzirom na to da Slavija nudi samo 1.500.000 evropskih novčanica. Crveno-beli su spremni da izađu u susret igraču, posebno ukoliko uspeju da pronađu kvalitetnije rešenje na njegovoj poziciji, ali isto tako i neće spusiti obeštećenje za fudbalera.

Foto: Starsport

Trener Zvezde Vladan Milojević

Nigerijac je na Marakanu stigao prošlog leta kao slobodan agent i bio je jedan od igrača koji su obeležili prolećni deo sezone. Navijače Crvene zvezde je oduševio njegov pristup treninzima i utakmicama. Čak i onda kada nije bio u prvom planu nije širio nezadovoljstvo, već se svojski trudio da povrati poverenje. Kod Vladana Milojevića je postao jedan od važnijih igrača u timu, a očekivalo se će na jesen biti prvi izbor na levom krilu.

Početak leta Olajinka je započeo povredom primicača, pa za sada u Rusiji nijednom nije bio na terenu. Na sve to se nadovezala i želja za odlaskom, pa je njegov status u ovom trenutku prilično nerazjašnjen.

U praškoj Slaviji je stekao fudbalsko ime, proveo je tamo pet godina i otišao kao kapiten tima. Za Zvezdu je postigao 12 golova u prvoj sezoni, a u predstojećoj se očekivao još konkretniji učinak Pitera. Sada je na prekretnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading