SENZACIJA NA POMOLU! HRVATI SE PRIBOJAVAJU: NEĆE VALJDA PONAJBOLJI IGRAČ DINAMA U ZVEZDU?! Sprema se "potres" na Balkanu!

Autor:

Sport

13.07.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makedonac iz Hrvatske u Srbiju!

SENZACIJA NA POMOLU! HRVATI SE PRIBOJAVAJU: NEĆE VALJDA PONAJBOLJI IGRAČ DINAMA U ZVEZDU?! Sprema se "potres" na Balkanu!

Foto: Profimedia

Hrvatski portal "Večernji.hr" prenosi da je transfer ponajboljeg igrača Dinamo Zagreba u Crvenu zvezdu na pomolu!

Navodno, mediji u Severnoj Makedoniji nedavno su izvestili o mogućem transferu desnog beka Stefana Ristovskog iz prestonice Hrvatske u Beograd. Istaknuti igrač Dinama iz Zagreba visoko je cenjen među navijačima kluba i smatra se jednim od najboljih odbrambenih igrača u regionu, pa nema sumnje da bi takav transfer izazvao pravi "potres" na Balkanu.


Prema informacijama, klub sa Marakane je otvoreno izrazio interesovanje za angažovanje Ristovskog i priprema značajnu ponudu kako bi obezbedio njegove usluge u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Potencijalni transfer je izazvao značajno uzbuđenje ne samo u Beogradu i Zagrebu, već i u Skoplju i širom regiona.
Republika

Foto: Privatna arhiva

Stefan Ristovski u dresu Makedonije

Međutim, iako Crvena Zvezda želi da dovede Ristovskog u svoje redove, očigledno je da će Dinamo Zagreb igrati ključnu ulogu u bilo kakvom potencijalnom dogovoru. Prema navodima istog portala stav kluba o prodaji makedonskog defanzivca istorijskom rivalu poput Crvene zvezde ostaje značajan faktor u tekućim pregovorima.


Ukoliko Crvena Zvezda uspe da obezbedi potpis Ristovskog, implikacije bi se proširile izvan fudbalskih sfera Beograda i Zagreba. Transfer bi nesumnjivo odjeknuo širom Skoplja i čitavog regiona, budući da se takav prelazak skoro nije dogodio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading