"KLUBOVI, KAFIĆI, DISKOTEKE... TO ME NIJE ZANIMALO": Delije posebnim rečima bivšeg vođe pozvale na meč sa DEBITANTOM! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.07.2024

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra 20. jula na Marakani.

"KLUBOVI, KAFIĆI, DISKOTEKE... TO ME NIJE ZANIMALO": Delije posebnim rečima bivšeg vođe pozvale na meč sa DEBITANTOM! (VIDEO)

Foto: printscreen

Posle kraće pauze u šampionatu, osvajač duple krune Crvena zvezda se priprema za početak nove sezone Superlige Srbije.

Na premijeri, u prvom kolu, izabranici Vladana Milojevića će ugostiti novog člana elitnog društva, Jedinstvo sa Uba. Utakmica je zakazana za subotu, 20. jula, s početkom u 20:00 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde su se pred ovaj meč obratile javnosti putem video poruke, pozivajući sve ljubitelje crveno-belih da podrže tim na stadionu. Uz to, u snimku je iskorišćen deo intervjua bivšeg vođe Delija Sever, Zorana Timića Time, kako bi se dodatno podstakla atmosfera pred početak nove sezone.

Ceo snimak koji poziva navijače na otvaranje novog takmičarskog ciklusa, možete da pogledate u prilogu:

Crvena zvezda će i u drugom kolu igrati pred svojim navijačima, protiv Mladosti iz Lučana, dok će prvo gostovanje u sezoni 2024/2025 imati protiv Tekstilca iz Odžaka, novajlije u superligaškom društvu.

Treba reći da Milojevićevom timu predstoje i evropski izazovi, odnosno, učešće u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Crveno-beli su, podsetimo, odbranili trofej na turniru u Sankt Peterburgu osvojen prošle godine, pošto su savladali Soči (2:0) i šampiona Rusije, ekipu Zenita (2:1), dok se danas sastaju sa argentinskim Taljeresom, u meču bez rezultatskog imperativa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading