OTIŠAO IZ PARTIZANA PA DONEO OVU ODLUKU: Baždar pred novim ugovorom!

Autor:

Sport

18.07.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešio da stane na ''ludi kamen''.

OTIŠAO IZ PARTIZANA PA DONEO OVU ODLUKU: Baždar pred novim ugovorom!

Foto: Starsport

Mladom i talentovanom srpskom fudbaleru Samedu Baždaru definitivno je ovo bio dan za pamćenje. Nakon što su Partizan i Saragosa finalizovali sve detalje transfera u Španiju, Baždar je odlučio da napravi još jedan veliki korak u životu.

Baždar je završio veliki transfer u Saragosi, čime je napunio klupsku kasu Partizana. Ovaj ofanzivac je svoj put započeo u kadetskoj ekipi, da bi se kasnije prekomandovao direktno u prvi tim Partizana. Sa 74 odigrana meča, 12 postignutih golova i četiri asistencije, Baždar je ostavio dubok trag u istoriji ovog kluba.

 

Međutim, sportski uspesi nisu bili jedina tema dana za ovog mladog fudbalera. Na brodu ispred Beograda na vodi, dok se nad gradom spuštao mrak, Samed je odlučio da upotpuni svoj dan na nezaboravan način - zaprosio je svoju devojku Dehilu Rušević.

Foto: Instagram/samedbazdar/printscreen

Zaprosio devojku: Samed Baždar

Izabranica Sameda Baždara nije mogla da odoli ovom romantičnom gestu i pristala je da postane njegova supruga. Fotografije prosidbe su ubrzo osvanule na Dehilinom Instagram profilu, gde se može videti trenutak kada Samed kleči ispred nje sa prstenom u rukama, ali i trenutak kada je prsten već stavljen na ruku sa koje se neće skidati.

Ovaj mladi fudbaler definitivno je pokazao da osim na terenu, poseduje i veliko srce i spremnost da napravi velike korake i van fudbalskog terena. Srećno Samedu i Dehila u svim budućim izazovima koji ih očekuju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading