POGLEDAJTE U KAKVOJ "BESNOJ MAŠINI" SE VAZURA VOZI PO BEOGRADU: Ne zanima ga naredba grobara da se povuče iz Partizana (FOTO)

Autor:

Sport

13.07.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro se ''radilo'' za ovakvu mašinu!

POGLEDAJTE U KAKVOJ "BESNOJ MAŠINI" SE VAZURA VOZI PO BEOGRADU: Ne zanima ga naredba grobara da se povuče iz Partizana (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbalski klub Paritzan već godinama unazad nalazi se u veoma teškoj situaciji, kako u rezultatskom, tako i u finansijskom smislu. Stadion u Humskoj temeljito propada, omladinska škola je skroz uništena, a takođe i prostorije stadiona. Grobari su zbog ovakve situacije kao glavne krivce naveli čelne ljude crno-belih Milorada Vučelića i Miloša Vazuru.

Zbog pomenute dvojice, navijači Partizana bojkutuju domaće utakmice, pa je zato popularni Jug prazan. I dok njihov omiljeni klub trune i u fazi raspada je Vazura se po Beogradu vozi besnim mercedesom, a na licu mesta ga je uhvatila Republika. Kako smo uspeli da upazimo, Vazura nije baš bio raspoložan, hvatao se za glavu, očigledno je bio nervozan. U pitanju je Mercedes G63 W463a

Vazura se kretao ulicom Kraljice Natalije, a nedaleko odatle, Grobari su pravili protest na Terazijama protiv njega. Vazura se još uvek drži stolice u Humskoj, ali svaki njegov potez pomno prate najvatranije pristlaice crno-belih, koji jedva čekaju da Vazura ode, ali to izgleda neće biti uskoro. Pitanje je vremena samo, jer navijači će sigurno nastaviti sa protestom, što nikako ne ide u prilog igračima kojima su Grobari vetar u leđa.

Foto: Republika

Miloš Vazura u besnom Mercedesu

Fudbalere Partizana očekuje nova sezona i teški izazovi. Na pripremama u Rusiji se nisu proslavili, a za nedelju dana počinje Superliga Srbije, gde će tim iz Humske igrati protiv Napretka iz Kruševca, ali na svom stadionu, pošto će ''čarapani'' zbog rekonstrukcija terena morati da budu domaćini u Humskoj. Izabranike Aleksandra Stanojevića očekuje i duel protiv Dinamo KIjeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading