''DOK ZVEZDA SIJA I ASFALT SE TOPI'': Šampion Srbije na originalan način predstavio dresove za novu sezonu!

Autor:

Sport

18.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se reakcija navijača.

''DOK ZVEZDA SIJA I ASFALT SE TOPI'': Šampion Srbije na originalan način predstavio dresove za novu sezonu!

Foto: X/printscreen/@crvenazvezdafk

Crvena Zvezda je danas predstavila nove dresove za predstojeću sezonu, a promene u dizajnu su uočljive i zanimljive. Zlatna linija na rubovima rukava, crvena kragna umesto bele i ista širina crvenih i belih pruga predstavljaju tri velike promene u odnosu na prošlosezonske dresove.

Jedan od glavnih noviteta na novim dresovima jeste zlatna linija na rubovima rukava, koja daje poseban sjaj i eleganciju celokupnom dizajnu. Takođe, crvena kragna umesto bele predstavlja drugu značajnu promenu, dok je širina crvenih i belih pruga ovog puta ista, za razliku od prethodnih dresova gde su postojale dve uže bele pruge. Ove promene sigurno će privući pažnju navijača i ljubitelja fudbala.

Sedmostruki uzastopni šampion Srbije odlučio se za originalan način promocije novog dresa, putem videa na Tviteru. Uz stihove "Dok Zvezda sija i asfalt se topi, srce treperi, a vazduh gori", klub je na efektan način predstavio svoj novi dres, dodatno podižući uzbuđenje među navijačima.

 

 

Očekuje se da novi dresovi budu hit među navijačima Crvene Zvezde, a sa nestrpljenjem se iščekuje početak nove sezone kako bi se videlo kako će izgledati na terenu. Tim iz Ljutice Bogdana brani duplu krunu i u narednu sezonu ulazi sa visokim ciljevima, a jedan od njih je i plasman u Ligu šampiona. Podsetimo, crveno-beli igraju plej-of za najelitnije evropsko takmičenje, a ukoliko ne uspeju da se plasiraju tamo, moraće da se zadovolje sa Ligom Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading