BARSE SE BRUTALNO POJAČAVA: Laporta daje milione za ovaj dvojac!

Autor:

Sport

18.07.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci se ozbiljno spremaju za narednu sezonu.

BARSE SE BRUTALNO POJAČAVA: Laporta daje milione za ovaj dvojac!

Foto: Tanjug/AP

Đoan Laporta, predsednik Barselone

Predsednik Barselone, Đoan Laporta, aktivno razmatra mogućnost dovođenja dva pojačanja ovog leta. Nekoliko izvora potvrđuje da je klub već u pregovorima za transfer Nika Vilijamsa, dok se istovremeno intenzivno radi na povratku Danija Olma u redove katalonskog kluba.

Nik Vilijams je već neko vreme predmet interesovanja Barselone, a spekuliše se da su lični uslovi već dogovoreni. Katalonski klub namerava da ispuni klauzulu od 58 miliona evra kako bi završio transfer ovog talentovanog fudbalera. Vilijams bi mogao da donese novu dimenziju Barseloninom napadu i predstavlja značajno pojačanje za tim.

Dani Olmo, koji je ponikao u Barseloni, takođe želi da se vrati kući. Iako postao zvezda u međuvremenu, Olmo smatra da je sada pravi trenutak za povratak. Ključni faktor u ovom transferu je isticanje Olmove klauzule od 60 miliona evra, ali postoji optimizam da će Lajpcig prihvatiti ponudu Barselone, s obzirom na dobre odnose sa igračem i njegovu želju da zaigra za katalonski klub.

Foto: Profimedia

Niko Vilijams i Dani Olmo

Iako su neke pozicije već popunjene, Laporta planira da reši finansijske i igračke dileme kako bi omogućio dolazak Vilijamsa i Olma. Svestranost Danija Olma, koji može da pokrije nekoliko pozicija u napadu i veznom redu, čini ga izuzetno korisnim igračem za Barselonu. Katalonci se ozbiljno spremaju za narednu sezonu, a novi trener Hansi Flik trebalo da pokrene neku novu eru na Kamp Nou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading