NESVAKIDAŠNJE: Hesus Navas i Fabijan Ruiz dobili neobičan poklon za titulu prvaka Evrope!

Autor:

Sport

18.07.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicija mora da se poštuje.

NESVAKIDAŠNJE: Hesus Navas i Fabijan Ruiz dobili neobičan poklon za titulu prvaka Evrope!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Španije, Fabijan Ruiz i Hesus Navas, koji su nedavno postali prvaci Evrope, dobili su neobičan poklon - 147,9 kilograma paradajza! Ova neobična nagrada dodeljena im je kao deo tradicije njihovog rodnog mesta Los Palasios i Viljafranka, poznatog po uzgoju ovog voća.

Prema tradiciji, šampioni se pozivaju da uzmu količinu paradajza koja odgovara njihovoj težini. U ovom slučaju, vezni fudbaler Fabijan Ruiz dobio je 83,2 kilograma paradajza, dok je njegov zemljak Hesus Navas odneo kući 64,7 kilograma ovog voća. Obojica fudbalera su rodom iz pomenutog mesta južno od Sevilje, koje je upravo poznato po uzgoju paradajza.

Španski mediji su sa velikim interesovanjem izveštavali o ovom neobičnom događaju, a prilozi o paradajz-nagradi postali su vrlo popularni i gledani u zemlji novih šampiona Evrope. Ovaj neobičan gest dodatno je učvrstio vezu između fudbalera i njihovog rodno mesta, ističući tradiciju i običaje koji čine deo identiteta ove regije.

Iako možda neobičan na prvi pogled, paradajz kao poklon ima duboko simbolično značenje. Osim što predstavlja plodnost i uspeh u uzgoju, paradajz simbolizuje povezanost sa zavičajem i tradicijom, čineći ovaj gest još značajnijim za fudbalere i njihovu zajednicu.

 

Fabijan Ruiz i Hesus Navas su sa zadovoljstvom prihvatili ovu neobičnu nagradu koja im je dodeljena, pokazujući ponos i radost zbog postignutog uspeha na terenu kao i povezanost sa svojim rodno mestom. Ovaj potez dodatno je ojačao njihovu popularnost i simpatije javnosti prema njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading