NA POMOLU SPEKTAKL: Ergin Ataman brutalno isprozivao NBA šampiona!

Autor:

Sport

18.07.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turčin izazvao na megdan Seltikse.

NA POMOLU SPEKTAKL: Ergin Ataman brutalno isprozivao NBA šampiona!

Foto: www.profimedia.rs

Ergin Ataman, trener Panatinaikosa, nije ostao ravnodušan na tvit Boston Seltiksa koji sebe naziva svetskim šampionom. U svom stilu, Ataman je žestoko odgovorio na ove tvrdnje, izazvavši ekipu da dođu i dokažu svoje tvrdnje.

- Niste svetski šampion. Ukoliko želite to da postanete, dođite i nadigrajte nas, nas šampiona Evrolige. Ako ste toliko samouvereni, kažem dođite i pobedite nas u OAKA areni - poručio je turski stručnjak.

Evroliga je takođe reagovala na tvit Seltiksa, ističući da treba prvo da pobede njihov tim pre nego što se nazivaju svetskim šampionima. Ataman je istakao da Seltiksi imaju veoma visoko mišljenje o sebi, te da žele da ostvare neverovatne cifre i igraju u Evropi.

Foto: Profimedia

Boston Seltiksi

Ergin Ataman je jasno stavio do znanja da je spreman da se njegov tim suoči sa šampionima NBA lige i da ih izaziva da pokažu svoje umeće na terenu Evrope. Ostaje da vidimo da li će Boston Seltiksi prihvatiti ovaj izazov i dokazati svoj status svetskog šampiona van granica Sjedinjenih Američkih Država.

Ovo bi bio fenomenalan spektakl. Zanimljivo bi bilo videti duel šampiona Evrolige i NBA, pa bi se tako odlučilo ko je bolji i gde je efikasnija košarka. Poznato je da se u Evropi igra atraktivnije, dok se u najjačoj ligi na svetu više gleda na šut i brze napade. Oba tima imaju veliki kvalitet, pa bi svi navijači sa velikim uživanjem pratile ovaj okršaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading