GATUZO PRAVI DRIM-TIM NA POLJUDU: Legendarni fudbaler u Hajduku, poznati i detalji ugovora!

Autor:

Sport

18.07.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva bomba u regionu.

GATUZO PRAVI DRIM-TIM NA POLJUDU: Legendarni fudbaler u Hajduku, poznati i detalji ugovora!

Foto: Profimedia

Ivan Rakitić i Edin Džeko

Nakon dugog i uspešnog boravka u inostranstvu, Ivan Rakitić će se okušati u svojoj zemlji, pa će tako nastaviti karijeru u redovima Hajduka. Prema informacijama koje je preneo Fabricio Romano, Rakitić je potpisao ugovor sa klubom do juna 2026. godine, čime će imati priliku da zaigra u Hrvatskoj po prvi put u svojoj karijeri.

Nakon uspešnog perioda provedenog u saudijskom Ala Šababu, Ivan Rakitić je odlučio da zaigra za Hajduk, klub koji je obeležio njegovu mladost i karijeru. Ova odluka omogućiće mu da zaigra u Hrvatskoj i da sarađuje sa brojnim legendama kluba, među kojima se ističe i trener Đenaro Gatuzo.

Foto: Tanjug/AP

Ivan Rakitić

Tokom svoje karijere, Ivan Rakitić je igrao za brojne poznate klubove kao što su Nordstern, Bazel, Šalke, Sevilja i Barselona. Sa Barselonom je osvojio brojne trofeje i igrao u preko 600 utakmica, postigavši 87 golova. Takođe, bio je deo reprezentacije HrvBOatske koja je osvojila drugo mesto na Svetskom prvenstvu 2018. godine.

Dolazak Ivana Rakitića u Hajduk predstavlja značajan korak za klub, koji sada ima priliku da kombinuje iskustvo legendarnih igrača sa mladim talentima. Očekuje se da će Rakitićev povratak dodatno ojačati tim i doprineti sportskim ambicijama kluba. Ovo će biti veliki dan za Splićane, a sigurno će doček slavnog Hrvata biti spektakularan. 

Hajduk ima visoke ambicije sa Đenarom Gatuzom na klupi. Prošle sezone bili su jako blizu titule, ali nisu uspeli da izdrže do kraja i konačno podignu pehar. Međutim, umesto njih prvenstvo Hrvatske osvojio je ljuti rival, Dinamo Zagreb. Zato će Splićani ući u novu sezoni sa maksimalno velikim ambicijama i sa misijom da konačno svrgnu Dinamo sa čela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading