OSTAO JE UPAMĆEN PO SJAJNIM ODBRANAMA! Sada je postao VLASNIK dva kluba!

Autor:

Sport

18.07.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobičan potez proslavljenog čuvara mreže.

OSTAO JE UPAMĆEN PO SJAJNIM ODBRANAMA! Sada je postao VLASNIK dva kluba!

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji golman reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Tim Hauard, nedavno je postao manjinski vlasnik fudbalskih timova Hjuston Dinamo i Deš iz istog grada.

Ova vest je izazvala veliku pažnju u svetu fudbala, budući da je Hauard svoju karijeru posvetio ovom sportu, kako na terenu, tako i van njega.

Tim Hauard je izrazio veliko zadovoljstvo što je postao deo fudbalskih klubova Deš i Dajnamo, ističući da mu ova prilika omogućava da još više doprinese napretku fudbala u SAD. Takođe, Hauard je istakao želju da poveže simpatizere iz Hjustona, čime će dodatno unaprediti već snažnu fudbalsku zajednicu u tom regionu.

 

 

Ova prilika mi omogućava da još više doprinesem napretku fudbala u SAD i da povežem pasionirane navijače iz Hjustona - rekao je Hauard.

Proslavljeni čuvar mreže, koji danas ima 45 godina, branio je gol reprezentacije SAD čak 121 put od 2002. do 2017. godine. Tokom svoje karijere, Hauard je igrao za više američkih klubova, ali je najveći trag ostavio u engleskom Evertonu, za koji je odigrao impresivnih više od 350 utakmica. Pored toga, od 2020. do 2024. godine, Hauard je obavljao funkciju sportskog direktora i bio manjinski vlasnik američkog kluba Memfis 901.

Ovaj potez Tima Hauarda pokazuje njegovu posvećenost fudbalu i želju da nastavi da doprinosi razvoju ovog sporta, kako na terenu, tako i u ulozi vlasnika i sportskog direktora klubova. S obzirom na njegovu bogatu karijeru i iskustvo u fudbalu, očekuje se da će Hauard doneti nove ideje i energiju u Hjuston Dinamo i Deš, te unaprediti njihovu poziciju u američkom fudbalskom sistemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading