ČIK URADITE TO NA IGRICI! Bivši igrač Zvezde postigao DUPLI HET-TRIK! Čak ŠEST golova smestio u mrežu rivala!

Autor:

Sport

17.07.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan poduhvat za momka koji se nije proslavio na Marakani.

ČIK URADITE TO NA IGRICI! Bivši igrač Zvezde postigao DUPLI HET-TRIK! Čak ŠEST golova smestio u mrežu rivala!

Foto: www.profimedia.rs

Retko viđamo egzotične rezultate poput onog koji je postignut na pripremama, ali takve prilike su odlična prilika za ekipe da uđu u formu.

Ipak, jedan igrač je posebno iskoristio ovu priliku - Nikola Krstović, nekadašnji napadač Crvene Zvezde i reprezentativac Crne Gore.

Leće je odigralo meč protiv austrijskog niželigaša Kematena i zabeležio ubedljivu pobedu od 12:0! Polovina ovih golova, tačnije šest, pripadaju Nikoli Krstoviću koji je pokazao da će u narednoj sezoni biti u još boljoj formi. Njegova efikasnost na terenu je bila impresivna, a postizanje pogodaka mu je išlo kao od šale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U.S. Lecce (@uslecce)

 

Podsetimo, Nikola Krstović je prošlog avgusta prešao u redove italijanskog kluba nakon uspešnog perioda u dresu slovačke Dunajske Strede, gde je postigao 37 golova uz osam asistencija na 66 mečeva.

Debitantska sezona u Seriji A donela mu je sedam postignutih golova uz dve asistencije, što ga je učinilo ključnim igračem u opstanku Lećea u najjačoj ligi na Apeninskom poluostrvu.

Bivši igrač Crvene zvezde je pokazao da je spreman da se izbori za još veće uspehe u narednoj sezoni, a njegov nedavni impresivan nastup na pripremama sigurno je bio samo uvertira za ono što tek dolazi.

Inače, pre dolaska u Italiju, Krstović je branio boje Zete, odakle je stigao u redove srpskog šampiona. Nakratko je bio pozajmljen Grafičaru, a potom se otisnuo u Slovačku i potpisao za Dunajsku Stredu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading