OVO MU NIJE TREBALO! Proslavljeni fudbaler Mančester junajteda dobio BATINE u kafanskoj TUČI! (FOTO)

Autor:

Sport

17.07.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modrica ispod oka sve govori.

OVO MU NIJE TREBALO! Proslavljeni fudbaler Mančester junajteda dobio BATINE u kafanskoj TUČI! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Andrej Kančelskis, postao je tema medijskih naslova nakon što je završio u bolnici sa ozbiljnim podlivom na levom oku nakon tuče u jednoj moskovskoj kafani.

Incident se dogodio nedelju veče, nakon finalne utakmice Evropskog prvenstva. Kančelskis je dao izjavu za portal "Mash" u kojoj je potvrdio da se sukobio sa jednom osobom u baru, odbijajući da otkrije da li se poznaju ili ne.

- Da, posvađao sam se sa jednom osobom u baru, neću otkriti da li se poznajemo ili ne. Jednostavno se nismo složili, i desio se problem. Sada je sve u redu sa mnom, u Moskvi sam, živ i zdrav. Pišu da sam nokautiran? Slušaj, da se to desilo, ne bih sada razgovarao sa tobom - rekao je Andrej Kančelskis za portal "Mash" i nastavio:

Republika

Foto: printscreen/Telegram

Andrej Kančelskis

- Desila se svađa, napadnut sam i morao sam da odgovorim na isti način. Da uzvratim. Ne brinite, nismo se svađali zbog finala Evropskog prvenstva. Ha, ha, ha... To su naše lične tenzije. Napisao sam izjavu u policiji protiv čoveka koji me je udario!

Bivši igrač Mančester junajteda je potom prokomentarisao o eventualnom epilogu, nagoveštavajući mogućnost sudskog procesa. 

- Šta će se dalje dešavati i kakav će biti naš lični odnos, ne želim o tome da pričam u medijima. Moguće je da ćemo se videti na sudu, a ja ću sačekati odluku. Uradićemo sve u okviru zakona - istakao je Kančelskis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading