ITALIJANSKI MEDIJI BRUJE! Reprezentativac Srbije MENJA klub, ali ne i ligu!

Autor:

Sport

13.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izvesnija promena sredine.

ITALIJANSKI MEDIJI BRUJE! Reprezentativac Srbije MENJA klub, ali ne i ligu!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski mediji su preneli vest da je Milan zainteresovan za napadača Rome Tamija Ejbrahama i da su spremni da u ovaj transfer uključe i srpskog reprezentativca Luku Jovića.

Iako je napadač roso-nera izjavljivao da je srećan u Milanu, ostaje da se vidi da li će doći do realizacije ovog transfera.

Spekulacije o Jovićevom mogućem prelasku u Romu pokrenule su brojna pitanja o njegovoj budućnosti u italijanskom fudbalu. Uprkos činjenici da je Luka više puta isticao da je svoju sreću našao u Milanu, ova mogućnost bi mogla da promeni tok njegove karijere.

Foto: Tanjug/NEMANJA JOVANOVIĆ

Luka Jović

Interesovanje Milana za Tamija Ejbrahama iz Rome ukazuje na želju kluba da osveži svoj napadački red. Uključivanje Jovića u ovaj transfer dodatno komplikuje situaciju i ostavlja prostor za različite scenarije.

Ovaj transfer bi mogao da ima značajan uticaj na Jovićevu karijeru, kako u smislu igračkih mogućnosti, tako i u pogledu njegovog statusa u novom klubu. Odluka Srbina da li da prihvati ponudu Rima može da bude ključna za njegovu budućnost.

Očekuje se da će ova vest izazvati veliku pažnju javnosti, kako u Italiji, tako i u Srbiji, gde je Jović veoma popularan posle gola Slovencima na Evropskom prvenstvu, koji je Piksijevim "orlovima" sačuvao nadu da se do poslednjeg meča protiv Danske bore za prolazak grupe.

Nažalost, to se nije dogodilo, pošto su sa Dancima odigrali bez golova i završili takmičenje već posle prvog kruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading