KAKVA TRANSFER BOMBA: Tošić stiže u Železničar?

Autor:

Sport

17.07.2024

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Železničara nije štedela trud u sastavljanju tima za narednu sezonu.

KAKVA TRANSFER BOMBA: Tošić stiže u Železničar?

Foto: Starsport

Zoran Tošić izvodi korner u dresu Partizana

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva privukao je pažnju javnosti najavom dolaska dva poznata fudbalera - Sekua Sanoga i Nemanje Milunovića. Ovo, međutim, nije kraj pojačanja, jer klub planira da angažuje i iskusne igrače poput Zorana Bambi Tošića. Očekuje se da će pregovori biti završeni u narednim danima, čime bi Železničar kompletirao tim sa mladim talentima i iskusnim fudbalerima.

Republika

Foto: Lična arhiva Nemanje Milunovića

Nemanja Milunović

 


Seku Sanogo i Nemanja Milunović, bivši igrači Crvene Zvezde, pridružiće se ekipi Železničara iz Pančeva. Ovaj potez predstavlja značajan korak napred za klub, budući da će ova dva iskusna fudbalera uneti značajno iskustvo i kvalitet u tim.
Republika

Foto: Profimedia

Seku Sanogo

 


Pored Sanoga i Milunovića, u planu je dolazak još jednog iskusnog fudbalera - Zorana Bambi Tošića, bivšeg fudbalera Partizana i reprezentativca Srbije. Mediji prenose da su pregovori u toku i da bi transfer trebalo da bude završen u narednim danima, čime bi Železničar dobio još jedno značajno pojačanje.
Republika

Foto: Starsport

Zoran Bambi Tošić

 


Uprava Železničara nije štedela trud u sastavljanju tima za narednu sezonu. Dolazak iskusnih igrača poput Sanoga, Milunovića i potencijalno Tošića, uz mlade talente, ukazuje na ambicije kluba da ostvari značajan uspeh u narednom takmičarskom periodu.

U drugoj vesti, nakon što je nedavno dao ostavku na mesto selektora engleske fudbalske reprezentacije, Garet Sautgejt je dobio novi posao. Ova vest izazvala je pažnju javnosti i pokrenula brojne spekulacije o daljoj karijeri ovog iskusnog fudbalskog stručnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading