OTIŠAO IZ ZVEZDE I IZDOMINIRAO U NOVOM KLUBU: Nedeljković pokazao koliko vredi

Autor:

Sport

17.07.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Nedeljković je svojim debijem u dresu Aston Vile ostavio sjajan utisak.

OTIŠAO IZ ZVEZDE I IZDOMINIRAO U NOVOM KLUBU: Nedeljković pokazao koliko vredi

Foto: Starsport

Bivši bek Crvene zvezde i novi član Aston Vile, Kosta Nedeljković, ostvario je svoj debi u dresu novog kluba u prijateljskom meču protiv Volsola. Nakon transfera u Aston Vilu prošle zime, Nedeljković je proveo prolećnu sezonu na "Marakani" zbog povrede koja ga je sprečila da pokaže svoje sposobnosti. Međutim, danas je dobio priliku da zaigra i odigrao je 45 minuta umesto Meti Keša.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kosta Nedeljković

 


Iako još uvek nije jasno kakav je status Koste Nedeljkovića u Aston Vili, moguće je da će narednu sezonu provesti na pozajmici kako bi se bolje adaptirao na ostrvski stil fudbala. Ipak, nakon sjajne partije u prijateljskom meču protiv Volsola, postoji mogućnost da će mladi bek imati priliku da se nametne treneru Unaiju Emeriju.

U prijateljskom meču protiv Volsola, Aston Vila je dominirala i zabeležila ubedljivu pobedu od 3:0. Morgan Rodžers je bio zvezda meča postigavši oba gola u prvom poluvremenu, prvo u 21. minutu, a potom i u 36. minutu. Konačan rezultat postavio je Beri u poslednjem minutu meča.

Kosta Nedeljković je svojim debijem u dresu Aston Vile ostavio sjajan utisak, a navijači su pozitivno reagovali na njegovu igru. Njegova budućnost u ovom klubu ostaje neizvesna, ali njegov talenat i potencijal su nedvosmisleno primećeni. S obzirom na njegovu dosadašnju karijeru, očekuje se da će Kosta Nedeljković nastaviti da privlači pažnju kako navijača, tako i stručnog štaba Aston Vile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading