BIVŠI FUDBALER ZVEZDE SE PRIDRUŽIO NOVOM TIMU: Evo koji je broj odabrao!

Autor:

Sport

11.07.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekujemo ga u reprezentaciji.

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE SE PRIDRUŽIO NOVOM TIMU: Evo koji je broj odabrao!

Foto: Starsport

Mladi srpski fudbaler Kosta Nedeljković, nedavno prešao iz Crvene zvezde u redove engleskog kluba Aston Vila, privukao je pažnju javnosti svojim prvim treningom u novom dresu. Nakon perioda oporavka od povrede koja ga je sprečila da igra veći deo sezone, Nedeljković je odradio prvi trening sa svojim novim saigračima i pokazao potpunu spremnost za nadolazeće izazove.

Kosta Nedeljković je propustio veći deo drugog dela fudbalske sezone zbog povrede, ali sada je spreman da se vrati na teren sa energijom i odlučnošću. Njegova fizička spremnost je bila predmet pažnje kako medija tako i navijača, te se očekuje da će Nedeljković biti ključni igrač u Aston Vilinoj borbi u nadolazećoj Ligi šampiona.

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković

Sa Aston Vilom koja se priprema da se takmiči u Ligi šampiona od jeseni, očekuje se žestoka konkurencija među igračima za mesto u timu. Nedeljković će morati da pokaže svoje kvalitete i izbori se za svoje mesto u ekipi, u borbi sa vrhunskim fudbalerima koji se trenutno nalaze u klubu.

Na društvenim mrežama Aston Vile, pojavila se fotografija Koste Nedeljkovića sa treninga uz opis "Zaključan", što u slengu znači "Fokusiran". Fotografija otkriva da je Nedeljković nosio opremu sa brojem "20", što ukazuje na to da će najverovatnije nositi taj broj na svom dresu u narednoj sezoni. Ovo je izazvalo reakcije navijača koji su s nestrpljenjem dočekali potvrdu da li će Nedeljković nositi ovaj broj na terenu.

 

 

Nedeljković je tako započeo svoju avanturu u Aston Vili sa entuzijazmom i odlučnošću da se izbori za svoje mesto u timu i pokaže svoj talenat na međunarodnoj fudbalskoj sceni. Navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se mladi srpski fudbaler snaći u novom okruženju i doprineti uspesima Aston Vile u nadolazećoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading