OVO BI BIO FANTASTIČAN POSAO: Karvahal vrbuje saigrača iz reprezentacija da dođe u Real!

Autor:

Sport

11.07.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Čvrsto uveren da bi to bio ozbiljan transfer, nema tu sumnje'' - navodi iskusni bek.

OVO BI BIO FANTASTIČAN POSAO: Karvahal vrbuje saigrača iz reprezentacija da dođe u Real!

Foto: Profimedia

Desni bek Real Madrida, Dani Karvahal, aktivno radi na tome da ubedi svog kolegu iz reprezentacije Španije, Rodriga Hernandeza, da pređe u madridski klub. Karvahal ističe da redovno vrbuje Rodriga, naglašavajući da bi se on savršeno uklopio u tim Real Madrida, s obzirom da je i sam Madriđanin.

Foto: Profimedia

Dani Karvahal i Rodri

- Bez sumnje, vrbujem ga svaki dan – ‘napusti Mančester, nema tamo sunca, a ima ga u Madridu’. Pritom, to mu je i rodni grad - rekao je bek i dodao:

- Stalno mi odgovara ‘Pod ugovorom sam…’ Konstantno me ‘ispaljuje’, ali sam i dalje čvrsto uveren da bi to bio ozbiljan transfer, nema tu sumnje. Španac je, Madriđanin… Savršeno bi se uklopio - poručio je Karvahal.

Prema informacijama sa sajta "Transfermarkt", vrednost Rodriga Hernandeza iznosi čak 120 miliona evra, a trenutno je pod ugovorom sa Mančester Sitijem do 2027. Engleski klub je platio obeštećenje od 70 miliona evra "jorgandžijama" kako bi doveli Rodriga u svoje redove.

Rodrigo Hernandez je poznat kao pouzdan šraf u ekipi Mančester Sitija, gde igra pod dirigentskom palicom Pepa Gvardiole od 2019. prethodno je nastupao za Atletiko Madrid pre nego što je prešao u engleski klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading