CENA PRAVA SITNICA: Real Madrid pustio u prodaju dres Kilijana Mbapea!

Autor:

Sport

11.07.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobru lovu će zaraditi Madriđani.

CENA PRAVA SITNICA: Real Madrid pustio u prodaju dres Kilijana Mbapea!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski klub Real Madrid je nedavno pustio u prodaju dres svog najnovijeg igrača, Kilijana Mbapea. Dres sa njegovim brojem 9 može se nabaviti po ceni do 185 evra. Ova vest je izazvala veliku pažnju među navijačima, koji su već počeli da razmatraju nabavku ovog dresa kako bi podržali klub i novog igrača.

 

Real Madrid je najavio zvanično predstavljanje Mbapea za utorak, 16. jula u 12 časova, na stadionu Santijago Bernabeu. Očekuje se da će bivšeg napadača kluba Pari Sen Žermena (PSŽ) predstaviti predsednik kluba Real Madrida, Florentino Perez, kao deo protokola potpisivanja petogodišnjeg ugovora. Ovo je još jedan događaj koji će sigurno privući pažnju kako navijača Reala, tako i ljubitelja fudbala širom sveta.

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbaoe

Kilijan Mbape je nedavno bio kapiten francuske fudbalske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde je njegov tim, nažalost, izgubio u polufinalnoj utakmici protiv Španije. Ova činjenica dodatno naglašava značaj Mbapea kao igrača i lidera na terenu, te će njegov dolazak u Real Madrid svakako imati veliki uticaj na tim.

Ovo su samo neke od tema koje su privukle pažnju javnosti u vezi sa dolaskom Kilijana Mbapea u Real Madrid, a sigurno će biti još mnogo uzbuđenja i interesantnih dešavanja u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading