OGLASILA SE ZVEZDA PRED POČETAK SUPERLIGE: Ovo su imali da poruče

Autor:

Sport

15.07.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kolika je cena karata za predstojeću utakmicu.

OGLASILA SE ZVEZDA PRED POČETAK SUPERLIGE: Ovo su imali da poruče

Foto: www.profimedia.rs

Pred početak nove sezone, FK Crvena zvezda je objavila informacije o predstojećem meču protiv ekipe Jedinstva sa Uba, koja će ove sezone debitovati u Superligi Srbije. Duel između ove dve ekipe će se odigrati na stadionu "Rajko Mitić" u subotu od 20 časova.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Uzbudljive vesti stižu i iz sveta transfera, jer se najavljuje povratak fudbalera Sanoga, kao i dolazak bivšeg štopera Bajera, Šalkea, Lajpciga i Hamburgera, koji je na korak od potpisa za Crvenu zvezdu.

Navijači će imati priliku da kupe karte za predstojeću utakmicu putem online prodaje, dok će prodaja na šalterima Marakane biti dostupna u petak od 10 do 18 sati, kao i na dan utakmice od 12 časova do početka meča.

Cene karata su različite u zavisnosti od tribine, gde je cena karata za Sever 400 dinara, za Istok 500 dinara, za Zapad 700 dinara, dok će karta za Tribinu Siniša Mihajlović iznositi 1400 dinara. Očekuje se veliko interesovanje navijača za ovaj meč i prodaja karata već je u punom jeku.

Da se podsetimo, nakon osvojenog trofeja u Rusiji, Crvena zvezda je odigrala prijateljski meč protiv Taljaresa gde je sramno izgubila rezultatom 1:0. Taljares je taj gol postigao več u drugom minutu utakmice, nakon čega naši igrači nisu uspeli da izjednače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading