KONAČNO OHRABRUJUĆE VESTI ZA FUDBALERE PARTIZANA: Crno-beli uprkos svemu ne smeju da se opuštaju

Autor:

Sport

14.07.2024

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Aleksandra Stanojevića započinju novu sezonu narednog petka na "gostovanju" na svom stadionu.

KONAČNO OHRABRUJUĆE VESTI ZA FUDBALERE PARTIZANA: Crno-beli uprkos svemu ne smeju da se opuštaju

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana iza sebe imaju ne tako dobre rezultate u pripremnom periodu za početak nove sezone u Superligi, ali i kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ono što je dobro je da ni rivalu ne cvetaju ruže.

Naime, nakon pripremnih utakmica, Dinama iz Kijeva i fudbaleri Šalkea odigrali su nerešeno 2:2 u prijateljskom meču. Kijevljani su u sredu odigrali bez golova protiv još jednog nemačkog drugoligaša Paderborna. Dinamo iz Kijeva će se suočiti sa danskim Brenbijem pre duela sa beogradskim crno-belima. Prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona igra se 23. jula, kada će Dinamo u Poljskoj da dočeka Partizan, a revanš je sedam dana kasnije u Humskoj. Ovi termini obećavaju uzbuđenje i napetu borbu na terenu, dok će timovi pokazati svoje najbolje veštine kako bi ostvarili pobedu.

Republika

Foto: FK Partizan

Još traže formu: Fudbaleri Partizana

 

Podsetimo, Aleksandr Andrijevski, vezista ukrajinskog tima, izneo je očekivanja svog tima uoči ovog susreta, ističući da je njihov jedini cilj plasman u ligašku fazu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

- Očekivanja protiv Partizana? Mi razmišljamo i računamo jedino na plasman u Ligu šampiona. U ligašku fazu. Zato na ove mečeve gledamo veoma ozbiljno. Jasno nam je da će biti teško, ali spremni smo za sve - poručio je Andrijevski, naglašavajući ozbiljan pristup koji njegov tim ima prema ovoj utakmici.

Što se crno-belih tiče, fudbaleri Partizana će sledećeg petka odmeriti snage sa ekipom Napretka u prvom kolu Superlige Srbije. Ono što je čudno jeste da će se utakmica se održati na stadionu u Humskoj, iako je domaćin Napredak! Evo i odgovora zašto.

Nedostatak adekvatne infrastrukture predstavlja problem za većinu klubova, te će mnogi od njih morati da nastupaju na tuđim stadionima dok ne osposobe svoje. Takav je slučaj i sa ekipom Napretka iz Kruševca, koja će zbog renoviranja svog stadiona, dočekivati rivale upravo u kući Partizana. Ovo izaziva neobičnu situaciju, s obzirom na to da će upravo u prvom kolu sezone, Partizan biti "domaćin" i gost ekipi koja neće igrati na svom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading