VELIKA GLAVOBOLJA ZA STANOJEVIĆA! Upaljen ALARM u Partizanu!

Autor:

Sport

14.07.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se pripremaju za mečeve protiv kijevskog Dinama.

VELIKA GLAVOBOLJA ZA STANOJEVIĆA! Upaljen ALARM u Partizanu!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Dinama iz Kijeva, rivala Partizana u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, nastavili su sa sjajnim rezultatima na pripremama, demolirajući danski Brondbi sa ubedljivih 4:0. Ovaj trijumf predstavlja veliki uspeh za ukrajinski tim, koji je dominirao tokom celog meča.

Kijevljani su poveli golom iz slobodnog udarca, kada je Bujalski ubacio oštru loptu na prvu stativu, a Popov je glavom zatresao mrežu.

Ovo je bio samo početak sjajne igre koju su prikazali fudbaleri Dinama, a rezervisti su dodatno učvrstili vođstvo postigavši još tri gola u drugom poluvremenu. Curenko je u 71. minutu duplirao prednost, dok su Andrijevski i Pihaljonok postavili konačnih 4:0.

Republika

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana

Do kraja priprema, Dinamo Kijev planira da odigra još jednu utakmicu, ovoga puta protiv južnoafričkog prvoligaša Mamelodija 17. jula. Nakon toga, fokus će biti na kvalifikacionom meču sa Partizanom, koji je zakazan za 23. jul u poljskom Lublinu. Očekuje se da će ovaj meč biti izuzetno uzbudljiv, a ukrajinski tim će imati priliku da pokaže svoju snagu i talenat pred evropskom publikom.

Dinamo je definitivno u sjajnoj formi i sa velikim samopouzdanjem ulazi u naredne izazove, a navijači sa nestrpljenjem očekuju nastavak uspeha njihovog omiljenog tima.

Nema sumnje da ovakve partije višestrukog prvaka Ukrajine stvaraju glavobolju treneru crno-belih Aleksandru Stanojeviću, budući da je trijumf Kijevljana upalio "crveni alarm" u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading