NIJE SE ZNALO KO KOGA UDARA: Nakon eliminacije sa takmičenja, napadač se sukobio sa sopstvenim navijačima - potpuno ludilo! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.07.2024

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive slike stižu iz Šarlota sa meča Kopa Amerika.

NIJE SE ZNALO KO KOGA UDARA: Nakon eliminacije sa takmičenja, napadač se sukobio sa sopstvenim navijačima - potpuno ludilo! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/FOX Soccer

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo u fudbalu stiglo je do svoje samo završnice. Preostalo je da se odigra još barem 90 minuta fudbala, nakon kojih će se znati hoće li Španija postati rekorder po broju osvojenih trofeja, ili će Englezi prvi put u istoriji uspeti da ponesu zvanje najbolje selekcije Starog kontinenta.

Istovremeno, na drugom kraju sveta održava se još jedna fudbalska smotra, Kopa Amerika 2024

I ovo takmičenje je stiglo do odlučujuće borbe, a pored Argentine koja je trijumfom nad Kanadom rezultatom 2:0, stigla do borbe za novi pehar, Južna Amerika je saznala i ime reprezentacije koja će se naći u velikom finalu koj jje na programu u nedelju 14. jula.

Naime, pred više od 70.000 navijača na stadionu u Šarlotu, Kolumbija je minimalnim rezultatom 1:0 savladala Urugvaj, a strelac pobedonosnog pogotka bio je fudbaler engleskog Kristal Palasa Džeferson Lerma u 39. minutu.

Međutim, nakon utakmice stadion je postao poprište velikog incidenta.

Napadač Liverpula, Dаrvin Nunjez, zajedno sa saigračima Hoseom Gimenezom i Ronaldom Arauhom učestvovao je u tuči sa navijačima Urugvaja.

 

 

Himenez je izjavio da su se igrači odlučili na ovaj korak kako bi zaštitili svoje porodice, koje su bile napadnute od strane pijanih navijača. On je istakao da nije bilo dovoljno policajaca da kontrolišu situaciju i da su igrači morali sami da reaguju.

Nunjez je posebno privukao pažnju jer je uskočio u sukob nakon što je jedan čovek u crnoj polo majici sa akreditacijom oko vrata započeo tuču sa navijačem Kolumbije. Nakon tuče, urugvajski napadač je viđen kako teši svoju malu ćerku na terenu.

Prema izveštaju reportera sa stadiona, porodice urugvajskih igrača su nakon incidenta evakuisane iz stadiona kroz drugi izlaz radi njihove bezbednosti.

Selektor Urugvaja, Marselo Bielsa, izjavio je da nije video ceo incident, već da je otišao u svlačionicu nakon meča. On je dodao da su urugvajski igrači zahvalili navijačima na podršci.

Meč između Kolumbije i Urugvaja bio je veoma napet od samog starta i praćen je velikim brojem pogibeljnih startova koja su prouzrokovala i veliki broj javnih opomena., Nunjez je dobio dva žuta kartona i isključen je nakon što je udario Manuela Ugartea. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading