FUDBALSKI SVET U ČUDU: Odlazi jedan od najvećih - LIONEL MESI najavio KRAJ KARIJERE!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.07.2024

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazi vreme da još jedna fudbalska legenda "okači kopačke o klin".

FUDBALSKI SVET U ČUDU: Odlazi jedan od najvećih - LIONEL MESI najavio KRAJ KARIJERE!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Argentine stigla je do još jednog finala velikog takmičenja. Aktuelni svetski šampion savladao je Kanadu u polufinalu ovogodišnjeg Kopa Amerije rezultatom 2:0, a pogotke za Argentince postigli su Hulijn Alvarez u 22. minutu, dok je trijumf overio legendarni Lionel Mesi koji se u 51. minutu upisao u listu strelaca.

Međutim, nakon duela sa Kanađanima, Lionel Mesi je svojom izjavom iznenadio fudbalski svet, dok su Argentinci svakako ostali u čudu.

Tokom intervjua nakon utakmice, Mesi je govorio o uživanju u svakom trenutku provedenom u plavo-belom dresu nacionalne selekcije, priznajući da njegovo vreme na terenu neće trajati zauvek: 

- Svestan sam da su ovo poslednje bitke, zato toliko uživam. Uživajmo u svemu što živimo i uživamo kao reprezentacija. Nije lako stići do još jednog finala. Moramo iskoristiti jer to nije lako. Ovo su neke od mojih poslednjih bitaka i moram da uživam.

U nastavku razgovora legendarni fudbale je istakao:

- Ludo je šta je ovaj tim uradio, šta je argentinska nacionalna ekipa uradila, jer se daje mnogo značaja finalima u kojima smo igrali svi stariji igrači. Neverovatno je što smo u novom finalu. Nije bilo lako: veoma teški protivnici, veoma loši tereni, vrućina čini stvari veoma teškim. Vredno je uživati u tome što smo u novom finalu.

Foto: Tanjug/AP

Osvojio je sve što se moglo osvojiti - Lionel Mesi

 

Mesi, koji je proslavio 37. rođendan prošlog meseca, priznao je da je održavanje konstantne forme sve teže u ovoj fazi karijere. I pored svega što je u svojoj karijeri do sada učinio, Mesi je i dalje "gladan" za trofejima:

- Imamo još jedan korak da napravimo.

Argentinci u ovom momentu još uvek ne znaju ime protivnika u velikom finalu, a na stadionu u Majamiju 14. jula sastaće se sa boljim iz duela u kojem će snage odmeriti selekcije Kolumbije i Urugvaja.

Pobeda u predstojećem finalu bi značila da Argentina ipostaje vodeća nacija u istoriji turnira, čime bi učvrstila svoju dominaciju u južnoameričkom fudbalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading