TADIĆ SE UPISAO KOD MURINJA: Kapiten Srbije pokazao magiju Portugalcu i poslao jasnu poruku Piksiju! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma atraktivan gol.

TADIĆ SE UPISAO KOD MURINJA: Kapiten Srbije pokazao magiju Portugalcu i poslao jasnu poruku Piksiju! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Tadić se vratio u Tursku, gde je nedugo nakon neuspeha Srbije na Evropskom prvenstvu zaigrao za Fenerbahče. U svom povratničkom nastupu, Tadić je odmah postigao gol za svoj novi klub, tek što je Žoze Murinjo preuzeo vođstvo nad ekipom. Fenerbahče je postigao sva četiri gola na pripremnom meču sa Strazburom u prvom poluvremenu, a Tadić je zaslužan za drugi gol.

Na ovom meču, Dušan Tadić je postigao veoma atraktivan gol, uz malo sreće. Driblao je "biciklicom" ulevo, šutirao unutrašnjim delom stopala i pogodio malu mrežu sa bar 25 metara iskosa sa desne strane. Da je neko od njegovih saigrača pogodio loptu, Dušan bi verovatno upisao asistenciju, ali pošto nije, lopta je prevarila golmana i završila u mreži.

 

 

Samo dvadesetak dana nakon što je sa Srbijom završio svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Tadić se vratio na teren sa novim izazovima u dresu Fenerbahčea. Na prvenstvu, naša reprezentacija je odigrala nerešeno sa Danskom, ali poraz od Engleske i remi sa Slovenijom nisu bili dovoljni za prolazak grupe.

Dušan Tadić je svojom igrom i golom pokazao da je spreman da se posveti novim izazovima u klubu i da svojim veštinama unese dodatnu energiju u tim. Sa novim trenerom Žoze Murinjom, Fenerbahče može da se nada uspešnoj sezoni uz Tadićev doprinos na terenu. Ovim je pokazao selektoru Srbije, Draganu Stojkoviću Piksiju da je itekako spreman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading