PARTIZAN IPAK IZGUBIO, NIJE MOGAO SAM PROTIV SVIH: Uzalud su se crno-beli trudili, njihov apel nije usvojen

Autor:

Sport

10.07.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ovog petka ništa više neće biti isto.

PARTIZAN IPAK IZGUBIO, NIJE MOGAO SAM PROTIV SVIH: Uzalud su se crno-beli trudili, njihov apel nije usvojen

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Uoči nove sezone Superlige Srbije, jedna od najzanimljivijih novina biće uvođenje pravila o dva bonus igrača tokom celog meča. Ova inicijativa, koju je podržavala Crvena zvezda, na kraju je naišla na odobravanje većine klubova. Ova promena znači da će klubovi morati da koriste dva bonus igrača od prvog do poslednjeg minuta meča, a u kategoriju bonusa spadaju igrači rođeni posle 1. januara 2002. godine i mlađi.

Ovaj predlog izazvao je različite reakcije među klubovima i javnošću. Prethodnih dana, bilo je zagovornika zakonskih vremenskih okvira, uz sugestiju da se pravilo primeni od sezone 2025/26. Prednjačio je FK Partizan kao jedni protivnik o dva bonusa, ali je na kraju većina klubova podržala vraćanje pravila o dva bonus igrača na sto, što je rezultiralo konačnom odlukom u korist ove promene.

Republika

Foto: FSS

Na njima je odluka

Zajednica klubova Superlige će prema najavama danas poslati dopis Izvršnom odboru FSS u kome će tražiti da od početka sezone 2024/25 važi pravilo o dva bonus igrača na terenu. Očekuje se da odluka bude usvojena u petak. Nedelju dana pred početak nove sezone. Ovo novo pravilo bi moglo da unesu dodatnu dinamiku i svežinu u Superligu Srbije, pružajući priliku mladim talentima da se izraze i pokažu svoj potencijal na velikoj sceni.


Očekuje se da će ovo pravilo izazvati živu raspravu među ljubiteljima fudbala, ali jedno je sigurno - nova sezona Superlige Srbije će biti obeležena ovom značajnom promenom koja će uticati na tok i dinamiku svakog meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading