VAZURA PROZVAO TERZIĆA I NAJAVIO PROMENA U UPRAVI PARTIZANA: Da li će grobari biti srećni?

Autor:

Sport

17.06.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak Stanojevića bio je i lak i težak, kaže čelnik crno-belih.

VAZURA PROZVAO TERZIĆA I NAJAVIO PROMENA U UPRAVI PARTIZANA: Da li će grobari biti srećni?

Foto: Starsport

FK Partizan

Fudbaler Partizana počeli su pripreme za novu sezonu, a cilj će biti isti kao i prethodnih sedam godina, da prekinu dominaciju Crvene zvezde. Međutim, to neće biti lako jer crno-beli objektivno imaju lošiji tim od komšija, a dodatni teret je pritisak navijača. Sa jedne strane njih nema na utakmicama jer su nezadovoljni igrom, ali pre svega potezima aktuelne uprave kojoj žele da vide leđa. S druge strane oni su čak izašli na ulicu da protestuju i uputili su apel za spas Partizana, a osnovni zahtev su promene u upravi kluba. Direktoru Milošu Vazuri, predsedniku u ostavci Miloradu Vučeliću i ostalima žele da vide leđa.

Sada se tim povodom konačno oglasio i Vazura i najavio promene, ali je pitanje da li će one biti u obimu koji bi usrećio grobare.

- Ove nedelje će biti nekih novih ljudi u upravi kluba - rekao je kratko Vazura, pa nastavio o povratniku na klupu Aleksandru Stanojeviću, ali i potencijalnim pojačanjima:

- Istovremeno je bilo teško i lako dovesti Stanojevića. On je veliki partizanovac, čovek koji oseća klub i rekao je da želi da bude tu 3 godine i napravi nešto, a teško je bilo jer je klub u teškoj situaciji. Kad Stanojević vodi Partizan svi znate kako to izgleda. Očekujem da budemo konkurentni. Nisam vidovit kao moj kolega iz Crvene zvezde (Zvezdan Terzić), pa da vam kažem koliko ćemo prihodovati u letnjem prelaznom roku. U januaru smo lepo zaradili sa dva transfera, ali nismo vidoviti da sada najavljujemo.

Republika

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Potkačili ga iz komšiluka jer "pravi novac": Zvezdan Terzić

On se dotakao i kvalifikacija za Ligu šampiona i potencijalnih rivala.

 - Izbor je sužen na dva protivnika u žrebu za Ligu šampiona, pa bih više voleo Dinamo Kijev. Videli ste koga je Fenerbahče doveo za trenera (Žoze Murinjo) i imaju ogroman budzet. Dinamo bi nam bio lakši rival, pogotovo zbog dešavanja u Ukrajini, ali i svakako favorit u tom dvomeču - zaključio je Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading