NAVIJAČI PARTIZANA BRUTALNI: Grobari imali poruku za Vazuru i Vučelića!

Autor:

Sport

16.06.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima Partizana prekipelo.

NAVIJAČI PARTIZANA BRUTALNI: Grobari imali poruku za Vazuru i Vučelića!

Foto: Republika

Najvatreniji navijači crno-belih, poznati kao Grobari, okupili su se danas kod Terazijske česme kako bi izrazili nezadovoljstvo radom rukovodstva FK Partizan. Njihov cilj je smena aktuelne uprave kluba, a na protestu su istakli transparente sa zahtevima za ostavkom generalnog direktora Miloša Vazure i bivšeg predsednika Milorada Vučelića, optužujući ih za uništavanje voljenog kluba.

 

 

 

Grobari su odlučni u nameri da svoje zahteve sprovedu do kraja, najavljujući podnošenje krivičnih prijava protiv rukovodilaca Partizana Osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Ova odluka pokazuje duboku frustraciju i očajanje navijača zbog trenutne situacije u klubu.

Uz podršku nekoliko hiljada okupljenih navijača, legendarni košarkaški trener Duško Vujošević obratio se okupljenima, pružajući im podršku u njihovoj borbi za promene u Partizanu. Njegove reči ohrabrenja i podrške dodatno su podstakle prisutne da istraju u svojim zahtevima.

Današnji protest najvatrenijih navijača Partizana predstavlja jasan signal da su promene u rukovodstvu kluba neophodne prema njihovom mišljenju. Njihova odlučnost i podrška koju su dobili od Duška Vujoševića dodatno naglašavaju ozbiljnost situacije i ukazuju na potrebu za hitnim reagovanjem. S obzirom na masovnost i energiju okupljenih, ovo bi mogao biti prekretnički trenutak u istoriji Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading