ODLUKA JE PALA! Evo gde Jović NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

15.06.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac ne menja sredinu.

ODLUKA JE PALA! Evo gde Jović NASTAVLJA karijeru!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski reprezentativac Luka Jović, nastavlja svoju karijeru u Milanu, gde će nositi dres slavnog italijanskog kluba i u narednoj sezoni.

Iako je bilo pitanja da li će se desiti transfer ili će Jović napustiti roso-nere, konačno je potvrđeno da će ostati na San Siru.

Piksijev "orao" je stigao u Milan 2023. godine i kako je vreme odmicalo, njegova uloga i minutaža su postajali sve veći. Prošle sezone, ostvario je zapažen učinak postigavši šest golova na 23 utakmice u Seriji A. Svoju karijeru gradio je kroz igre u klubovima poput Crvene zvezde, Benfike, Ajtraht Frankfurta, Real Madrida i Fjorentine.

 

 

Luka Jović je započeo svoju profesionalnu karijeru u Crvenoj zvezdi, da bi potom prešao u portugalsku Benfiku gde je brzo privukao pažnju evropskih klubova svojim impresivnim nastupima. Nakon uspešnog perioda u Benfiki, prešao je u redove Ajtrahta iz Frankfurta gde je pokazao svoj talenat i postao jedan od najtraženijih napadača u Evropi. Usledio je transfer u Real Madrid, jedan od najvećih klubova na svetu, ali se nije dugo zadržao na "Bernabeu" pre nego što je prešao u Fjorentinu.

Osim uspeha u klubovima, Luka Jović je takođe bio deo reprezentacije Srbije koja je učesnik Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Njegova uloga u nacionalnom timu i doprinos timskom uspehu dodatno su ga istakli kao jednog od najtalentovanijih fudbalera kod selektora Stojkovića.

Ostanak u Milanu predstavlja novi izazov za ovog mladog fudbalera, ali i priliku da pokaže svoj talenat u jednom od najvećih evropskih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading