BIVŠI IGRAČ MILANA NAPUŠTA CRNO-BELE! Ponovo će igrati u Seriji A!

Autor:

Sport

16.06.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni napadač podbacio u Istanbulu.

BIVŠI IGRAČ MILANA NAPUŠTA CRNO-BELE! Ponovo će igrati u Seriji A!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera Milana

Hrvatski fudbaler Ante Rebić, nakon sezone provedene u turskom Bešiktašu, mogao bi da se vrati u Seriju A.

Prema navodima poznatog italijanskog novinara Đanluke di Marcija, Verona je zainteresovana za dovođenje ovog napadača, koji je već nastupao za njih pre devet godina.

Rebić je imao nedovoljno uspešnu sezonu u turskom klubu, gde je odigrao 23 utakmice i postigao samo jedan gol, što je dovelo do izvesnog rastanka i pored toga što ima ugovor do juna sledeće godine.

Iskusni golgeter je pre odlaska u Tursku imao bogatu karijeru u Seriji A, gde je nastupao za Fiorentinu i Milan. Takođe, igrao je i u nemačkoj Bundseligi za Lajpcig i Ajntraht iz Frankfurta. Ovo bi mogao da bude njegov povratak u italijanski fudbal, gde je već ostavio trag svojim prethodnim nastupima.

Foto: Tanjug/AP

Ante Rebić

Interesantno je da se Rebić već duže vreme nalazi u sukobu sa selektorom Hrvatske, Zlatkom Dalićem, što je rezultiralo time da nije u sastavu reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Ovo je svakako neobična situacija za ovog fudbalera koji je svoje kvalitete pokazao na velikim takmičenjima poput Svetskog prvenstva.

Ante Rebić definitivno može da bude pojačanje za bilo koji tim u Seriji A, a njegov mogući povratak u Italiju sigurno će privući pažnju ljubitelja fudbala širom sveta.

Bogatu karijeru Rebić je počeo u Splitu, a za reprezentaciju Hrvatske igrao je osam sezona, od 2013. do 2021. godine, upisao 42 nastupa i postigao tri pogotka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading