NAVIJAČI KIVNI NA FSS ZBOG PIKSIJA; Najavljuju bojkot, neće da dođu na meč protiv Španije u Ligi nacija!

Autor:

Sport

12.07.2024

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FSS razočarao navijače Srbije.

NAVIJAČI KIVNI NA FSS ZBOG PIKSIJA; Najavljuju bojkot, neće da dođu na meč protiv Španije u Ligi nacija!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacija Srbije je razočarala na Evropskom prvenstvu pošto je osvojila svega dva boda. Naš nacionalni tim je ostvario dva remija protiv Danske (0:0) i Slovenije (1:1) i jedan poraz od Engleske sa 1:0. Nakon ovog fijaska najveća krivica je svaljena na selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Nakon kraha na evropskom šampionatu pojavile su se spekulacija da će Stojković dobiti otkaz. Kao njegova zamena spominjao se Joahim Lev. Međutim, Fudbalski savez Srbije je doneo odluku da Piksi ipak ostaje na kormilu Srbije. Očigledno je da se savezu ne isplati da otpusti Stojkovića zbog velikog ugovora koji ima.

Ovo je naišlo na veliku osudu navijača i javnosti, pošto su rezultati u na prethodna dva velika takmičenja jako razočaravajući. Navijači su besni na Fudbalski savez Srbije i najavili su bojkot utakmica naše reprezentaacije protiv Španije u prvom kolu Lige Nacija. Te poruke kruže među najvatrenijim pristalicama i to bi bilo jako pogubno za naše igrače pošto neće imati vetar u leđa u veoma važnom susretu.

Foto: DeFodi Images / Zuma Press / Profimedia

Navijači Srbije

Piksi je trebalo da sam preuzme odgovornost nakon velikog neuspeha i podnese ostavku posle lošeg izdanja. Ova situacija i te kako nije povoljna po Srbiju jer i među igračima postoje oni koji ne žele da Stojković ostane selektor. Biće zanimljivo videti šta će se dešavati u narednom periodu i da li će Piksi otići sa kormila reprezentacije. Ali ako ima imalo savesti, Stojković će podneti ostavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading