OD PIKSIJA JOŠ UVEK NI TRAGA NI GLASA: Procurele najnovije informacije o sudbini selektora Srbije!

Autor:

Sport

10.07.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković se povukao u ilegalu nakon fijaska u Nemačkoj.

OD PIKSIJA JOŠ UVEK NI TRAGA NI GLASA: Procurele najnovije informacije o sudbini selektora Srbije!

Foto: Tanjug/AP

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, koja je trebalo da se održi u petak, nije zakazana. Predsednik FSS, Dragan Džajić, najavio je da bi na toj sednici trebalo da bude prisutan i selektor Dragan Stojković Piksi. Međutim, prema Statutu, sednica mora biti zakazana najmanje sedam dana unapred, što u ovom slučaju nije ispoštovano.

Glavna tema planirane sednice trebalo je da bude status selektora "orlova" nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Nakon fijaska na turniru, o statusu Dragana Stojkovića Piksija "nema ni traga ni glasa". Ova situacija izaziva dodatnu pažnju javnosti i navijača, koji s nestrpljenjem očekuju odluke nadležnih.

Foto: FSS

Dragan Džajić i Dragan Stojković Piksi

Pored pitanja statusa selektora, FSS će u narednim danima morati da se pozabavi i obaveznom procedurom usvajanja Propozicija za takmičenje Superlige u sezoni 2024/25. Ovo je od izuzetne važnosti za funkcionisanje nacionalnog fudbalskog takmičenja, te se očekuje pažljivo praćenje svih detalja vezanih za usvajanje novih propozicija.

Nedostatak zakazane sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, kao i nejasnoća oko statusa selektora "orlova", stvaraju dodatnu napetost u fudbalskoj javnosti. S obzirom na važnost odluka koje se očekuju, jasno je da će pažnja javnosti biti usmerena ka svakom narednom koraku FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading