POČELA SEDNICA IO FSS NA TERAZIJAMA! Piksi spremio DEBELU FASCIKLU za sastanak!

Autor:

Sport

12.07.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije podnosi izveštaj posle kraha u Nemačkoj.

POČELA SEDNICA IO FSS NA TERAZIJAMA! Piksi spremio DEBELU FASCIKLU za sastanak!

Foto: ST/Dragan Kadić

Selektor srpske fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi, uz podršku sportskog direktora A tima Stevana Stojanovića, stigao je na Terazije, gde će podneti detaljan izveštaj o svemu što se dešavalo tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Ključna tema sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije je pitanje da li će Piksi zadržati poverenje i ostati na mestu selektora, a "Republika" je juče najavila da će nastaviti misiju na klupi "orlova" uprkos neuspehu u Grupi C.

Fudbalska reprezentacija Srbije zauzela je poslednje mesto u svojoj grupi, ostvarivši dva boda nakon remija sa Slovenijom i Danskom, uz minimalan poraz od Engleske. Iako rezultat nije ispunio očekivanja, Piksijev tim je spremio detaljan izveštaj o sportskom aspektu učinka reprezentacije, analizirajući svaki meč, taktiku i performanse igrača.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Pored sportskih rezultata, izveštaj će sigurno sadržati i utiske i dešavanja sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Neke usputne stvari i događaji van terena mogu biti od značaja za sagledavanje kompletnog konteksta u kojem se reprezentacija nalazila tokom takmičenja.

Pored analize dosadašnjeg rada, Piksi će svakako izneti i planove za unapređenje rada reprezentacije. Očekuje se da će predložiti konkretne korake koji bi trebalo da dovedu do boljih rezultata i jačeg timskog duha.

Nakon prezentacije izveštaja, članovi Izvršnog odbora FSS i predsednik Saveza Dragan Džajić će doneti odluku o daljoj sudbini Piksija na mestu selektora. Očekuje se da će Stojkoviću biti produžen mandat, uzimajući u obzir sve aspekte rada reprezentacije i Piksijeve vizije za budućnost tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading