KAKVA BOMBA: Strahinja Pavlović pojačava evropskog giganta!

Autor:

Sport

11.07.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije pred transferom karijere.

KAKVA BOMBA: Strahinja Pavlović pojačava evropskog giganta!

Foto: Starsport

Srpski fudbaler Strahinja Pavlović uskoro će postati novi igrač Milana, potvrdio je Sportal. Nakon što su klubovi poput Brentforda i Juventusa takođe pokazali interesovanje za mladog štopera, konačna odluka je pala u korist "rosonera", koji su pristali da plate traženih 20.000.000 evra Salzburgu za Pavlovićev transfer.

Pavlović je postigao dogovor sa Milanom oko petogodišnjeg ugovora, sa mesečnom platom između 1,5 i 2 miliona evra. Iako su se pominjale moguće destinacije poput Premijer lige i Brentforda, kao i interesovanje Juventusa, na kraju je odlučio da karijeru nastavi u Seriji A.

Foto: Tanjug/AP

Uskoro u duelu: Stahinja Pavlović i Lautaro Martinez

Pavlović je igrao odlično na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, gde je Srbija zabeležila dva boda u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Iako rezultati nisu bili onakvi kakve su navijači očekivali, Pavlović je pokazao svoj talenat i doprineo ekipi. Stameni defanzivac je za Slazbrug ove sezone upisao 36 nastupa i postigao tri pogotka i bio je stub ekipe.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. odvijalo se u Nemačkoj, tačnije u 10 gradova širom zemlje. Srbija se takmičila u grupi C, gde su joj rivali bili Engleska, Danska i Slovenija. Prvi meč protiv Engleske odigran je u Gelzenkirhenu, a završen je pobedom Engleza rezultatom 1:0. Druga utakmica protiv Slovenije završena je nerešenim ishodom, dok je treći meč protiv Danske takođe završen bez golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
valderama

12.07.2024 12:13

Mesečna plata 2 mil €?